bazylia128
Fanka BB :)
@Czarna1985 zamknij sie na te kilkadni w domu - i nigdzie nie wychodz 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiem kochana. Musze to przemyśleć@Czarna1985 zamknij sie na te kilkadni w domu - i nigdzie nie wychodz![]()
nie ma nad czymmyslec - podchodz do transferu i tyle - innaczzej nam sie nie uda a pozniej bedzie gorzejTak wiem kochana. Musze to przemyśleć
Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.Czyli jednak chłopiec? Jak sie z tym czujesz?
Noo... mam mnóstwo pracy teraz, ale cieszę się, bo lubię jak się dużo dziejeUffff. Tak myślałam,że wróciłaś do pracy i każda kobieta chce się odchwaszczyć [emoji23] no ale ile spraw jeszcze między czasie zalatwiliscie! Szacun.
Czyli zapowiada się lato w urządzeniu nowego gniazdka, ale super !!! Co kupujecie? Duzo wieksze??
A z tymi kosmetykami... jak to nic małego?? Jeszcze trochę i będziesz słynna [emoji41] A Twoje kosmetyki zrobią furorę jak maska od Babci Agafii [emoji23][emoji1787]
Odzywaj się czasem, chociażby słowem
U nas jakoś leci, daję radę- wyjścia nie mampowoli rośniemy i czekamy na powrót tatusia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji8][emoji8]
Czy korony nie mamO tu pipulindo już codzień myslalam
Postaram sieTylko się kochana nie uzależnij!![]()
![]()
Bardzo się cieszymy razem z TobąJestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.
Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach![]()
No wiem ze dałam dupy, @fredka84 zaraz to skomentujeKochana zabić Cię to małonerwy miałyśmy wszystkie!!!!!!! I już tak nikogo nie strasz
ja super po histero, czekam na ciąże
a jak nie to w zależności od wyniku histopatologicznego spróbujemy podchodzić albo w czerwcu albo w lipcu
![]()
No i zaczynam żałować ze nie wchodziłam choć na chwilkę na forum mimo całego natłoku, bo już mi się się śmiejeUff, dobrze, że jesteś ❤❤❤Naprawdę się martwiłyśmy
U mnie nudno i oby dalej też tak było16tc w toku
![]()