reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli jednak chłopiec? Jak sie z tym czujesz?
Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.

Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach 😊

Uffff. Tak myślałam,że wróciłaś do pracy i każda kobieta chce się odchwaszczyć [emoji23] no ale ile spraw jeszcze między czasie zalatwiliscie! Szacun.

Czyli zapowiada się lato w urządzeniu nowego gniazdka, ale super !!! Co kupujecie? Duzo wieksze??

A z tymi kosmetykami... jak to nic małego?? Jeszcze trochę i będziesz słynna [emoji41] A Twoje kosmetyki zrobią furorę jak maska od Babci Agafii [emoji23][emoji1787]

Odzywaj się czasem, chociażby słowem ;)

U nas jakoś leci, daję radę- wyjścia nie mam;) powoli rośniemy i czekamy na powrót tatusia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji8][emoji8]
Noo... mam mnóstwo pracy teraz, ale cieszę się, bo lubię jak się dużo dzieje 🤓. Super ze dajecie dobrze radę 🙂❤️.
raczej tym małym wynalazkiem kosmetycznym nie ma szans na zrobienie furory 😂, ale moze trochę kasy dodatkowej 😂😂😂

Tylko się kochana nie uzależnij!
emoji23.png
emoji1787.png
Postaram sie😊😊😊 Tak dobrze mi sie po tym śpi! Od dawna sie tak nie wyspaalm. Ale rano wzielam tylko połówkę, a od jutra tylko na noc jeszcze przez dwa dni, bo chyba nawet nie wolno dłużej. Chociaz moja gin mi mowila kiedys ze ona przepisuje relanium na wysoki puls w ciąży, bo nic innego nie mozna.
Rozsadna kobitka jestem wiec sie nie martw!
O jej a ja zupelnie zapomniałam przez to wszystko ze ty dzisiaj tez mialas wazny dzień!! Wybacz♥️♥️♥️Opowiadaj jak tam Maleństwo! Pokazalo wreszcie sie w calej okazałości? Jakies zdjatko dostalas?
Jak mozesz to wklej, oczki naciesze 😍😍😍

Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.

Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach 😊
Bardzo się cieszymy razem z Tobą 😊😊 Super ze mialas wspanialy dzień!!
Nad imieniem myśleliście?

Kochana zabić Cię to mało 😅😅😅 nerwy miałyśmy wszystkie!!!!!!! I już tak nikogo nie strasz😘😘😘 ja super po histero, czekam na ciąże 😜😜😜 a jak nie to w zależności od wyniku histopatologicznego spróbujemy podchodzić albo w czerwcu albo w lipcu 😅😘😘
No wiem ze dałam dupy, @fredka84 zaraz to skomentuje 😂😂😂
Dobrze ze przez neta nie możecie mi nakopać, a do Czesi zanim się spotkamy zapomnicie 😂 aaaa i teraz mi się przypomniało ze nie wszystkie 😂😂😂 jest tu taka jedna bazyliszka z dobra pamięcią 😂 @bazylia128
To próbujecie naturalnie? Ale super jakby się udało! ❤️😘

reklama
Do góry