Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak na mój gust to to samoA czy test cba th1/th2 to to samo co badanie: profil cytokin th1/th2/th17
?
Bo ja to drugie w alab zrobilam babki mi wyszukaly i nie wiem czy dobrze... grrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak na mój gust to to samoA czy test cba th1/th2 to to samo co badanie: profil cytokin th1/th2/th17
?
Bo ja to drugie w alab zrobilam babki mi wyszukaly i nie wiem czy dobrze... grrr
No to już masz prawie wszystko porobione, superNo to tak:
Klinika nie ma duzego doswiadczenia - obstawiam slaby lab ale juz zmienilam na wg mnie mozliwie najlepsza klinike wiec sie okaze po nastepnej stymulacji - start koniec sierpnia.
kariotypy - do zrobienia rozkladam w czasie ze wzgledu ma kase
immunologia - w trakcie,
wizyta z omowieniem planu i badan w lipcu lub wczesniej jesli lista rezerwowa wypali
Test imk zrobione, hla c i kir haplotyp zrobione
Asa ana i cytokiny czekam na wynik
Takze jakis plan jest...
i tez mam uczucia - euforia i panika zalamanie ze szkoda kasy bo nie ma ZADNEJ pewnosci zensie uda
dzieki kochana
@fredka84 Ty zaczynasz brac ten lek immunosupresyjny? Sama podjelas decyzje a co lekarz na to? Cos podpisywalas? Kurde fajnie ze to juz![]()
Alleluja!Jak na mój gust to to samo![]()
Ja kombinuje aby podejść na cyklu naturalnym i pojechać tylko na sam transfer. Nie chce wizyt ani ich badań. Ciekawe co oni na to...moja ginekolog sprawdzi czy w danym cyklu było jajeczkowanie....Pewnie wszystko zależy od danej kliniki
Jak wykupywalam cały pakiet bo się najbardziej opłacało i w tym pakiecie miałam wszystkie wizyty darmowe + jeszcze niektóre badania z krwi głównie hormony
Aaa rozumiem..No to już masz prawie wszystko porobione, superPróbowałaś sama rozszyfrowywać wyniki? Coś Ci wyszło czy spokojnie czekasz na Paśniorka?
Sama sobie podjęłam decyzję o braniu lekówA co, jestem kuwa panią swojego losu, co nie
.
W klinice mam niestety nowego lekarza, bo moja kochana pani doktor uciekła do konkurencji, i nie wiem jak ten lekarz się odnosi do Paśnika. Raczej mu nic nie powiem![]()
Ja się na tym nie znam, wiem tylko że NK masz fajne i KIR też dobryAaa rozumiem..pewnie ze sama decydujesz!
Dziewczyny interpretowaly
Imk z nk 10 wszystko w normie
Kirow mi brak jakichs tu nie wiem jak odczytac... ale chyba najgorszych nie ma wynikow?
Zalacze jeszcze raz moze?
A na asa ana i cytokiny czekam...
No zazdroszcze Wam juz dzialajacym... ja musze zaciskac zeby... i czekac!Zobacz załącznik 1125701Zobacz załącznik 1125703Zobacz załącznik 1125705Zobacz załącznik 1125705
No tak pewnie by poszlo z ich pensji wiec gonia za taka gapoeiczkaNo prawie tak było....swoją drogą jakie te panie są czujne...
Hm hm hmJa się na tym nie znam, wiem tylko że NK masz fajne i KIR też dobryAle Ci pomogłam, co
Też mam brak 2DS3