Ja to zawsze mezowi powtarzam ze musze kino nocne pokazywac a on zrobi sobie dobrze i to bez swiadkowNajpierw na punkcje polazłam w majtkach. Siadam i lekarz no tak to ja nic nie zrobię. Co za wstyd....anestezjolog w śmiech. Musiałam przy nich te galoty ściągać.
Ogólnie to mamy przejeban....z tym rozbieraniem się przy obcych ....
reklama
Ja pierdziule, ale masz rzeczy do zrobieniaOjojoj faktycznie bida, ale na mnie nie licz [emoji12][emoji23]
Mam jeszcze do umycia okna dziś, jutro najpierw szpital i test na corone, potem muszę obiad zrobić, wizyta u gin, a w weekend łazienki posprzatac. I nie przewiduje żebym była zdolna do większej aktywności, a kuźwa mialam sobie odpocząć jeszcze, ale braknie czasu. Ale jakbyś się zdecydowała coś piec, to ten - wyślij koleżance [emoji16] Byle nie bananowca [emoji1787][emoji12]
@Smętna30 już nam zrobiła ciacho, piękne wyszło
A ja tylko tarte z rabarbarem ktorej nawet nie sprobuje
Nadziejka85
Zaciekawiona BB
Najbliżej mam do Szczecina.A skad jesteś? Może coś podpowiemy![]()
No to kochana jakby co to lipiec i będą tam wtedy mieli całe laboratorium embriologiczneMam blisko, to byłoby dla mnie zbawienie!![]()
nieagatka
Fanka BB :)
Nie wiem czy dam, możliwe że wcześniej mnie na porodówkę zawiozą [emoji16]Ja pierdziule, ale masz rzeczy do zrobieniaI Ty to wszystko dasz radę zrobić z wielkim brzuchem
No to ja jestem jednak leń[emoji51]
@Smętna30 już nam zrobiła ciacho, piękne wyszło[emoji2956]
Ale nie będzie mnie w domu kilka dni, a potem jeśli się powtórzy sytuacja to pierwszy miesiąc będę mieć wycięty z życia więc chce ogarnąć ile się da. A co z tego wyjdzie to się okaże [emoji38]
Normalnie stopniowo podbijasz moją wrodzoną ciekawośćNajbliżej mam do Szczecina.
Netiaskitchen
Fanka BB :)
O takaWg cycatej Pani lekkich obczajow![]()
w sumie to samiec, ale co tam
Załączniki
Jade dzisiaj na ta betę, wiem, ze nic z tego nie będzie:-) no cóż. Piszcie mi komu się udał ostatni transfer z tymi słabszymi zarodkami:-) Jeszcze zostało 3.2.3 i 2.2.3 i biorę ona bo tutaj raczej bliźniaków nie będzie :-) jak jeden zostanie to będzie dobrze ;-)
reklama
Wyślij mi [emoji12][emoji16]
Myślisz, że kurier dowiezie w całości?
Podziel się: