No co ty, deszcz macie???. Ja to nawet przez pół godziny się opalałam bo jak słońce wyszło to grzało. Jutro spędzam dzień na leżaku bo ma być ładnie, a w tygodniu to się nie poopalam.
Piżamka o tej porze, wow. Szybki Bill jesteś
Ja mam dziś 2 piwka, będzie się działo![]()
reklama

Rany czy aby w Polsce mieszkacie?!A my dla odmiany z mężem malowalismy caly dzien elewacje
Maz na drabinie a żona na taborecie jechała doły [emoji1787] nogi w dupe wchodzą
Jutro ma być cieplutko i chyba się wybierzemy nad morze z kocykiem, a nóż słońce nas trochę opaligrill tez za mną chodzi ale dziś już nie mamy siły.
Kto ma szkołę ten ma lżejRany czy aby w Polsce mieszkacie?!Qrwa u nas zimni tak ze masakra i pada o sloncu to mozma tylko pomarzyc
A jutro ma byc jeszcze gorzej znaczy zimno.co za maj!?
Ja tylko rozpaczam co za maj!W PolsceW słońcu dzisiaj było fajnie, ale po południu wiatr chłodny ;( na jutro zapowiadali 21 stopni.. wiadomo,że nad morzem będzie chłodniej, ale weźmiemy parawan
oby się pogoda nie sknociła
Moze mie upaly ale niech cieplo nastapiOj tak! U nas też pogoda nie rozpieszcza do tej pory ;( A ja tez z tych ciepłolubnych [emoji57] może lato będzie piekne![]()
Od poniedziałku ma być lepiej, tylko że ja dla zachodniopomorskiego sprawdzałamMoze mie upaly ale niech cieplo nastapi![]()
Czarna1985
Fanka BB :)

Super to działamyA ja z okazji urodzin @Smętna30 dostałam szybciej okres. Smętna to specjalnie dla Ciebie
Wzięłam już pierwsze tableteczki![]()
Czarna1985
Fanka BB :)

A co tutaj taka cisza dzisiaj?????

reklama

Podziel się: