O to to to...Lezaczek, ksiazka juz tez sie mialam pytac czy oby napewno w tym samym kraju mieszkamyU mnie predzej kocyk i zapalone swiatlo w pokoju

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
O to to to...Lezaczek, ksiazka juz tez sie mialam pytac czy oby napewno w tym samym kraju mieszkamyU mnie predzej kocyk i zapalone swiatlo w pokoju

Jakby pogoda była zależna od tego jakim się jest człowiekiem to nad moim domem byłyby wiecznie pieruny ogniste@fredka84 własnie sluchalam pogody to uw as na zachodzie od Szczecina do Gdańska najcieplej a w centrum pochmurno, zimno i spadnie DESZCZ
Ja nie wiem co to za sprawiedliwość? Pewnie zaraz napiszesz ze dobra pogoda tylko dla dobrych ludzi co nie

Ja tez wlasnie robie obiadek (Leczo bo tak mam na nie ochote) i lece na leżaczek troche wit D zaczerpnąć. U nas juz jest prawie 22 °C. Kuzwa nie poznaje tej mojej deszczowej AngliiO kuwa, jakie przeboje.
Mnie standardowo boli w niedzielę głowa. U mnie piękna pogoda ale dość mocno wieje, co z tym wiatrem w tym roku, ciągle wieje
Też niedługo idę pobiegać a potem leżaczek i książka. Chód do mnie

@bazylia128 masz zdjęcie na dowód. Przez okno zrobiłam bo Maję w ogrodzie oglądam
Zobacz załącznik 1126862
Ja na dzisiaj robie poędwiczke w sosie pieczarkowo smietanow pietruszkowym - jaaaamiiiiiiiJa tez wlasnie robie obiadek (Leczo bo tak mam na nie ochote) i lece na leżaczek troche wit D zaczerpnąć. U nas juz jest prawie 22 °C. Kuzwa nie poznaje tej mojej deszczowej Anglii
To super! Daj znać czy udało Ci się gdzieś ten wlew załatwić, jak nie to się coś znajdzieJeszcze dokładnie nie wiem ale mysle maksymalne w pierwszym tygodniu lipca. Ludzie pisza ze jak pokaze umowe o prace albo payslip to ponoc nie ma kwarantanny
 ❤
❤Mniam poledwiczkiJa na dzisiaj robie poędwiczke w sosie pieczarkowo smietanow pietruszkowym - jaaaamiiiiiii@Netiaskitchen a ty co na dzisiaj masz w planach ? Bo @fredka84 pewnie swoj standard - schobowy

uwielbiam
uwielbiam