Dziendoberekmy już po śniadanku i po spacerku ☀
piękna pogoda .. przesyłam dużo słoneczka z Holandii dziewczynki

Pięknie!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziendoberekmy już po śniadanku i po spacerku ☀

My dziś palimy w kominku bo tak jest zimno i wilgotno i bleee@fredka84 własnie sluchalam pogody to uw as na zachodzie od Szczecina do Gdańska najcieplej a w centrum pochmurno, zimno i spadnie DESZCZ
Ja nie wiem co to za sprawiedliwość? Pewnie zaraz napiszesz ze dobra pogoda tylko dla dobrych ludzi co nie

Dziękujęjak Ty się czujesz?
 przestałam mdleć, mdłości mnie nie dopadły ani razu, czasem w nocy nie mogę spać ale to jest pikuś.
  przestałam mdleć, mdłości mnie nie dopadły ani razu, czasem w nocy nie mogę spać ale to jest pikuś. No i nie mogę ciągle w biegu być tylko muszę wszystko z nogi na nogę bo jak mnie najdzie na np. pucowanie całej łazienki bez chwili przerwy to mnie zaraz macica ciągnie
No i nie mogę ciągle w biegu być tylko muszę wszystko z nogi na nogę bo jak mnie najdzie na np. pucowanie całej łazienki bez chwili przerwy to mnie zaraz macica ciągnie 
A który to już tydzien/miesiac? Nie było mnie 2 msc i nie pamiętam dokładnie. I czy już wiadomo czy synek czy córcia? Ja się wczoraj dowiedziałam że moja siostra będzie miała córeczkę (ma już synka 4.5 roku) i się ucieszyłam mega.A dziękuję, czuję się cudownieprzestałam mdleć, mdłości mnie nie dopadły ani razu, czasem w nocy nie mogę spać ale to jest pikuś.
No i nie mogę ciągle w biegu być tylko muszę wszystko z nogi na nogę bo jak mnie najdzie na np. pucowanie całej łazienki bez chwili przerwy to mnie zaraz macica ciągnie
A jak Twoje nastawienie przed wizytą?
Loluś, tego stołu to Ci do końca życia nie wybaczęDziendoberekmy już po śniadanku i po spacerku

Nowa praca jako kierownik oddziału w serwisie kurierskim

no to tez niezle - ja to sie naprawde mega wystraszylam - nie wiedzialam ze to masz az taka moc a to byla naprawde chwilka
znowu sie nie pochwalilas gdzie masz nowa prace - ja bym chyba mogla w kuchni pracowac

NaprawdęMy dziś palimy w kominku bo tak jest zimno i wilgotno i bleee
 u was tak zimno. Przesylam
 u was tak zimno. Przesylam 

No nie drecz nas tuNaprawdęu was tak zimno. Przesylam
My właśnie rozkladamy basen bo u nas goraczka