reklama

Ty to chyba w obcych krajach?Bo nie wierze ze tska pogoda gdzues jest yu w Polenie?Przepraszam. Wsiadac w auta i do mnie przyjeżdżać. Zapraszam was wszystkie❤

A ja nawet miodu nie jadam bo sie obawiam ze jest sztucznie dosladzanyNo co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bountybatoniki są bez cukru tylko z miodem
Zobacz załącznik 1126965
 Jadam desery totalnie bez cukru jedynie z tymi naturalnymi z owocow. Z przyjemnosci to mi kawa z mlekiem i cukrem -tym sztucznym zostala
Jadam desery totalnie bez cukru jedynie z tymi naturalnymi z owocow. Z przyjemnosci to mi kawa z mlekiem i cukrem -tym sztucznym zostala
Uwielbiam taki obiad, w lecie to prawie codziennie sadzone z ziemniaczkami, kalafior albo fasolka szparagowa i zsiadłe mleko albo kefirAle pysznosci.... A ja nic nie mam dobrego..... Wlasnie obrzarlam sie zieniakami z salata i sadzonym jajkiem i oczywiacie zsiadle

My mamy sąsiada co ma swoją pasiekę i od niego kupujemy miód, jest super. Ja teraz tez staram się nie jeść w ogóle cukru wiec nawet te dzisiejsze batoniki to taki mały grzeszekA ja nawet miodu nie jadam bo sie obawiam ze jest sztucznie dosladzanyJadam desery totalnie bez cukru jedynie z tymi naturalnymi z owocow. Z przyjemnosci to mi kawa z mlekiem i cukrem -tym sztucznym zostala

bazylia128
Fanka BB :)
Proooooooooooossssszzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeee daj mi przepis baunty uwilebiam a do tego jak bez cukru to dla mnie wypas...No co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bountybatoniki są bez cukru tylko z miodem
Zobacz załącznik 1126965
bazylia128
Co tu sie dzisiaj dzieje  Tyle zdjec a ja dopiero obiadek koncze bo jest u mnie sasiadka i sobia gadamy
 Tyle zdjec a ja dopiero obiadek koncze bo jest u mnie sasiadka i sobia gadamy 

klaudiaanita
Smaka narobiły to i ja się wzięłam za moje ulubione lody  cóż najwyżej dupsko urośnie
 cóż najwyżej dupsko urośnie 

reklama

Czarna to za górami za lasami mieszka, dawaj do mnie, ja w PLTy to chyba w obcych krajach?Bo nie wierze ze tska pogoda gdzues jest yu w Polenie?

Podziel się: