Ovitrelle brałam 21.05 wieczorem. Prześledziłem ulotki i już nie powinno być po nim śladu. Mam taka nadziejeNo kochana, skoro sikance wychodzą to zaje.bisty znak
Edit A brałaś jakiś zastrzyk, Ovitrelle czy coś?
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Dziewczyny gdzie przyjmuje ten znachor? Bo nie mogę znaleźć
Netiaskitchen
A u mnie pogoda nie bardzo, chyba będzie padaćDobry Dziołchy!!!
Wszystkim pięknego dnia życzę
U mnie zapowiada się zacnie
![]()
Ty gluptasie się odetnij z tym dziękowaniem tylko jak coś to pisz co Ci ślina na język przyniesie albo jakie ciekawe pomysły miałaś żeby nie paść przy zastrzyku![]()
Ja potrafiłam wciągać brzuch jak już miałam igłę wbitą i mój na mnie psioczyl że co ja robiętakże spokojnie, będziesz miała co wspominać na stare lata
![]()
Oki namówiłaś mnie
Dobry Dziołchy!!!
Wszystkim pięknego dnia życzę
U mnie zapowiada się zacnie
![]()
Dzień dobry
He he he, chętna?Dziewczyny gdzie przyjmuje ten znachor? Bo nie mogę znaleźć
Któryś Płock
Netiaskitchen
A kiedy ten pierwszy zastrzyk?Oki namówiłaś mnieJak narazie co cały czas myślę o tym i sie zastanawiam jak to wyjdzie ten pierwszy zastrzyk, pewnie obydwoje z moim bedziemy sie kłócić zeby to jednak on mi zrobil pomimo ze sie boi
![]()
Oraz Dziewczyny dzisiaj 6dpt,zrobiłam dwa sikacze i obydwa są pozytywne. Pani dr zalecała zrobić betę w 8dpt, miałam pójść dzisiaj,ale skoro sikacze przynoszą takie wiesci to chyba wytrzymamsiedze i nie moge uwierzyć. Sprawdzam po dziesięć razy czy mi się nie przewidziało i czy nie zniknęły te kreski
![]()
Świetna wiadomość
A kiedy ten pierwszy zastrzyk?
Już jutro zaczynam Buserelin
reklama
Ej @Murawa jest jeden Płock, ten pod WawąHe he he, chętna?. On się chyba nigdzie nie ogłasza o ile dobrze pamiętam
Któryś Płock
Podziel się: