Kochana to miałyśmy tak samo![]()
Mój wczoraj jakby wścieklizny dostał tak zaaregiwal.
Mam zapomnieć że pojedzie i powiedział że jak chce to mam jechać sana, on może już mi walizki spakowaćmasakra, cały wieczór do d**** brak słów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to miałyśmy tak samo![]()
Mój wczoraj jakby wścieklizny dostał tak zaaregiwal.
Mam zapomnieć że pojedzie i powiedział że jak chce to mam jechać sana, on może już mi walizki spakowaćmasakra, cały wieczór do d**** brak słów
Jak swojemu mowolam wczesniwj o tym znavhoeze yo powiedzial jedzemy a teraz ze glupoty gadam.Musze nad nim popracowac bo do Plocka mam blidko wiec szkoda zaprzepascic taka szanse, No ja miałam baaaardzo podobnie do Ciebie
. Dziś się z tego śmieję ale wczoraj byłam zła na dziada
![]()
, No ja miałam baaaardzo podobnie do Ciebie
. Dziś się z tego śmieję ale wczoraj byłam zła na dziada
![]()
To jest taki Mercedes taka blastocysta. Lepiej być nie możeWitam dziewczynkipo długiej przerwie. Po pierwszej porażce łącznie 4 nieudanych transferach wróciłam w marcu ponownie do walki ❤ Zmieniliśmy klinikę skończyliśmy stymulację i w dniu wczorajszym mieliśmy transfer naszego świeżaczka blastocysty 5.1.1. I tu pytanie jak rokuje ta blastocysty? Proszę trzymać za nas kciuki!
Super wiadomościTo jest taki Mercedes taka blastocysta. Lepiej być nie może![]()
Płock nad WisłąHe he he, chętna?. On się chyba nigdzie nie ogłasza o ile dobrze pamiętam
Któryś Płock
Fredzioszko moja kochana ja jestem po linii męża twego, szkoda pieniążków. Nie gniewaj siy na niego. Jeśli bardzo chcesz jechać do tego znachora to jedźAha, wszystko rozumiem, wyślesz mi ten numer w razie wu na priva? Myślę że za jakiś czas też bym zadzwoniła i choć porozmawiała, bo mój mąż wcale nie wchodzi w grę. Zrypal mnie wczoraj jak go jeszcze przed spaniem podgadywalam, wiem z góry że go nie urobię
![]()
My kobiety to jestesmy silaczki❤
Jestem ciekawa czy nasi mężczyźni dali by sie tak kloc i faszerowac lekami...![]()
Piękna patrząc po numerkachWitam dziewczynkipo długiej przerwie. Po pierwszej porażce łącznie 4 nieudanych transferach wróciłam w marcu ponownie do walki ❤ Zmieniliśmy klinikę skończyliśmy stymulację i w dniu wczorajszym mieliśmy transfer naszego świeżaczka blastocysty 5.1.1. I tu pytanie jak rokuje ta blastocysty? Proszę trzymać za nas kciuki!