Czy progesteron to żel? Ja miałam globulki, nie wiem czy jest w formie żelu, żel to chyba raczej do poślizguA to ten gel wciskany?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy progesteron to żel? Ja miałam globulki, nie wiem czy jest w formie żelu, żel to chyba raczej do poślizguA to ten gel wciskany?
Czy progesteron to żel? Ja miałam globulki, nie wiem czy jest w formie żelu, żel to chyba raczej do poślizgu![]()
Ja też muszę,przy okazji bety zrobie. Nawet Paś...nik zalecił zebym zrobiła bonteż mogę mieć io.@fredka84 co to za kulki?? zaciekawiłaś mnie
Tak Was czytam jak piszecie o tej metforminie i postanowiłam, że muszę iść w tym miesiącu zrobić wreszcie krzywą glukozowo-insulinową, miałam to sprawdzić przed koronawirusem
JajecznicęCo tam dziewczynki gotujecie dzis na obiadek?
Ja też muszę,przy okazji bety zrobie. Nawet Paś...nik zalecił zebym zrobiła bonteż mogę mieć io.
Ooo to zaś się czegoś dowiedziałamCrinone to progesteron w formie żelu, do poślizgu się nie nada![]()
No tak pisalas kiedysW Holandii nie uznają mety przy staraniu o ciąże wiec nie wszędzie jest ona tolerowana