Ja pracuje normalnie. Na 1 byłam na urlopie i kupę to pomogło , więc nie będę marnować dni na wyczekiwania.Jestem myślami z Tobą. Trzymam kciuki.
Czy po transferze jesteś na zwolnieniu czy można pracować i żyć normalnie?
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Jestem ciekawa od ilu par te komorki sa? Bo ciezko mi sobie wyobrazic,ze ktos mial 15 z tego juz 3 dzieci i 12 oddaje do adopcji.wogole to nie jest dawstwo tylko adopcja komorek ktorych ktos juz nie chce .i jak tych 3 nie bedzie to od kolejnej pary 8 komorek? Magia w tej Polsce,seriow cenie jest jeden transfer. dlaczego 12? nie wiem taka ilosc jest w programie z tego gwarantują 3 dobrej jakosci zarodki. jezeli ich nie bedzie to dokłądają jeszcze 8 komórek.

W poniedziałek mam usg już się nie mogę doczekać. Zastrzyki nawet jakoś robię sobie z tym że ktoś musi być przy mnie bo po ostatnim razem jak zemdlałam wolę żeby ktoś był że mną.
Biedna...

Pakuj się i dawaj ze mną pod palemki
Szukam ,oglądam cały czas
Nie wiem na co się zdecydować
Ceny zależy gdzie chcesz lecieć
Ale mniej więcej tyle samo wyjdzie jak co roku z tego co widzę
Planuje wylecieć na początku lipca czyli już zaraz a nic nie wybrałam jeszcze![]()
Ja też bym sobie gdzieś poleciała, najlepiej do Tajlandii.. Przepięknie tam jest jak oglądam zdjęcia.. Ale niestety jak narazie to nie ma szans żebym sobie mogła cokolwiek planować

Doris30:-)
Mirka dasz radę ja zawsze panikuje a teraz daj Boże żeby tylko te 23 zastrzyki skończyć i nic więcej w zastrzykach nie byłoBiedna...Dla mnie również zastrzyki to koszmar.. Narazie wbija mi mąż burserelin więc igielki malusieńkie ale jak przyjdzie czas na większe i dłuższe to chyba zwariuje...

jutro beta?Jutro weryfikacja i oczywiście już sikam po nogach. 6 dpt. Na szczęście chociaż pogoda dopisuje.
klaudiaanita
Oj tak tam cudownie i jedzonko pychotkaJa też bym sobie gdzieś poleciała, najlepiej do Tajlandii.. Przepięknie tam jest jak oglądam zdjęcia.. Ale niestety jak narazie to nie ma szans żebym sobie mogła cokolwiek planować![]()

Ale najlepiej na jesieni lub zima
Trzymam kciuki;-)Jutro weryfikacja i oczywiście już sikam po nogach. 6 dpt. Na szczęście chociaż pogoda dopisuje.
reklama
Kurde, też bym chciała mieć takie wątpliwości - gdzie by tu się karnąćPakuj się i dawaj ze mną pod palemki
Szukam ,oglądam cały czas
Nie wiem na co się zdecydować
Ceny zależy gdzie chcesz lecieć
Ale mniej więcej tyle samo wyjdzie jak co roku z tego co widzę
Planuje wylecieć na początku lipca czyli już zaraz a nic nie wybrałam jeszcze![]()

Podziel się: