Wlasnie wrocilam z kliniki .dowiezlismy nasienie. Nie wiem ile jajek pobrali od dawczyni dowiem się wszystkiego w poniedzilek. Dzis juz włączyli mi do reszty leków progesteron zastrzyki. Bardzo duzo tych wszystkich leków oj jo joj
No to

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie wrocilam z kliniki .dowiezlismy nasienie. Nie wiem ile jajek pobrali od dawczyni dowiem się wszystkiego w poniedzilek. Dzis juz włączyli mi do reszty leków progesteron zastrzyki. Bardzo duzo tych wszystkich leków oj jo joj
No ja tez chodzilam, ale sie udalo ;D nie wiem, wolalam dmuchac na zimneNo nie mowja pije 3 dziennie z ekspresu jedna podwojna dwie slabsze i nadal spiaca chodze.Nie wyobrazam sobie odciecia kawy
bede chodzacym zombi
![]()
Piczka wreeedna ... Ale w nosie ,niech zdrowe będą .A ja się po prostu od nich odsune ,ale najpierw powiem co myślęJest po prostu podła... chyba ze aż tak nie myśli. To co powiedziała ze teraz korona to może i lepiej, to naprawdę aż nie wiem jak skomentować... dodatkowo imię jakie wybrała, masz prawo być urażona i zła.
Ale nie myśl o niej za dużo, bo szkoda czasu i energii, ona i tak pewnie nie zdaje sobie sprawy jaka przykrość Ci wyrządziła. Skup się na sobie i czyms co sprawi Ci przyjemność![]()
To mocne kciuki za jajcobranieU mnie dzis wielki dzien ,pobranie jajek od dawczyni .ciekawe ile pobiorą i ile się zaplodni itd .
Przykro mi kochanaHej dziewczyny:-) Pisałam wczoraj do Was z prośbą o interpretację tych moich wyników bety. Rozmawiałam właśnie przez telefon z moją doktor... Zaczyna podejrzewać pozamaciczną... Tym samym dołączyłam do grona zdołowanych...
Czy często jest ciąża pozamaciczna? Z czego to wynika?Przykro mi kochanai jakie kroki teraz?
Dziekuje kochanie
To mozna czy nie? Kurde zwariuje zarazKofeina wyplukuje magnez z organizmu,ktore te skurcze hamuje,moze od tej strony![]()
Margolciu ja nie wiemCzy często jest ciąża pozamaciczna? Z czego to wynika?