Sa takie co pamietajaHej Laski. Dawno mnie tu nie było....widzę dużo nowych osób przybyło
nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta
Co dobrego u Ciebie opowiadaj??
Jak sie ma Paulinka? Wracasz po rodzenstwo??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sa takie co pamietajaHej Laski. Dawno mnie tu nie było....widzę dużo nowych osób przybyło
nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta
No i takie podejscie lubimy! Na wzajem wyciagamy sie za uszy do gory!!Ja się do nich wybieram w Lipcu w połowie cyklu żeby zrobić badania przed ewentualną stymulacja którą możliwe że zacznę w sierpniu jeżeli nie powiedzie się mi natural..
Jestem już przygotowana psychicznie i już sobie nawet papierki przeglądałam z zeszłej procedury Mojego na badanie nasienia umówiłam
Trzeba działać i nie poddawać się![]()
Witaj, jak się macie? Co u Was?Hej Laski. Dawno mnie tu nie było.... [emoji846] widzę dużo nowych osób przybyło [emoji846] nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta
Ja po receptywności dostałam zapalenia antybiotyk na 3 dni , więc może nic.straconegoTo moze wystarczy 3 dni lek i jeszcze wszystko pojdzie ok w lipcu?Za jutro
U mnie nawet raz nie wymagali badania czystosci pochwy tylko cytologie i te ogolne wirusologiczne
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc ja wiem co chciałaś przekazaćNo wlasnie z tym dystatnsemu u niektorych ciezkospoko dziewczyny - zle mnie zrozumialyscie i atakujecie a na mnie to nie dziala - potrafie bronic swoje poglady
Nie chcialam nikogo urazic ale tez nie dam sobie ciemnoty wciskac
Od dzisiaj nie bede juz pisala o swoim zyciu prywatnym - co by sie ktoraz nie obrzydizla
A i @aniuT (chyba nawet twojego nicku nie znalazlam ) nie zaporzyczaj ode mnie slowek - moje slownictwo jest bardzo bogate -chcialam napisac ze od jutra mam 3 dzien (jak tu napisac zeby kogos nie obrzydziic
miesiaczki, cyklu, okresu , małpy, ciotki???? Wiec zaczynam estrofem
![]()
Aaaa okejka rozumiemDzoanna my z klaudiaanita z gamety kielce
Sa takie co pamietaja
Co dobrego u Ciebie opowiadaj??
Jak sie ma Paulinka? Wracasz po rodzenstwo??
Kochane czas tak szybko leci że nie wiem kiedy mi zleciało 6 miesięcyWitaj, jak się macie? Co u Was?![]()
Tez tak mysle. Przeleczyc mozna szybko. Napewno nie zadna chlamydia, te podobno ciezko wykryc tak mi lekarz mowilJa po receptywności dostałam zapalenia antybiotyk na 3 dni , więc może nic.straconego![]()
No moze oby ... Wiem ze musze byc dobrej mysliiii. Dziekuje za odpowiedz potrzebuje czasem kopaJa po receptywności dostałam zapalenia antybiotyk na 3 dni , więc może nic.straconego![]()