motylek24
Fanka BB :)
Następnym razem poproś niech rozrobią. Ja nawet na zastrzyki chodziłam , początkowo bałam się samej robićAha... no widzisz, ja musze sama to rozminiac...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Następnym razem poproś niech rozrobią. Ja nawet na zastrzyki chodziłam , początkowo bałam się samej robićAha... no widzisz, ja musze sama to rozminiac...
Następnym razem poproś niech rozrobią. Ja nawet na zastrzyki chodziłam , początkowo bałam się samej robićaż przyszła niedziela i musiałam sama...
Dziękuję
SuperrrDziękujęmam kolejny monit w przyszłym tygodniu i jednak jest szansa na transfer w tym cyklu. ❤
Dziękujęmam kolejny monit w przyszłym tygodniu i jednak jest szansa na transfer w tym cyklu. ❤
Dziękujęmam kolejny monit w przyszłym tygodniu i jednak jest szansa na transfer w tym cyklu. ❤
jak masz trochę tluszczyku na brzuchu to sciśnij tłuszczyk przed i na czas wklucia, wtedy mało się czuje.Ale powiem Wam ze ten menpur szczypie jak jasna cholera... Wczoraj jak moj maz mi robil zastrzyk to doslownie myslalam ze go kopne w jajkaTylko niestety chyba zmieszalismy zle proszki, dalismy za duzo roztworu wodnego, ale mam nadzieje ze to nie bedzie problem... dzisiaj juz zrobimy jak nalezy ☺
jak masz trochę tluszczyku na brzuchu to sciśnij tłuszczyk przed i na czas wklucia, wtedy mało się czuje.![]()
W sumie nie zaszkodzi. Co klinika to inne zasady. Zresztą ile z nas robiło masę badań na własną rękę...Moze EKG jest potrzebne dla wywiadu anestazjoligcznego? U mnie tez nie wymagali ale ja sobie sama zrobilam przed poprzednim transferem bo mi sie wydawalo ze mnie cos boli a to chyba nerwy mnie bolalyPokazalm mu je to dołączyl do mojej teki i powiedzial ze dobrze ze zrobilam...