Czarna1985
Fanka BB :)
W czwartek kochana

I moze transfer jak się uda a jak nie to w grudniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek kochana
hehehehe o fuck !!!! ty zbereźnico jedna![]()
![]()
chyba nie będę dalej tego CIĄGNĄĆ
![]()
no ale czym? mnie niogdy nie bolały po tym leku. Przecież to nie ma żadnego znaczenia czy Cie bola czy nie..No i się podlamalam mnie zawsze bolały a dzisiaj 10 dc i nic ;(
W czwartek kochanaKurcze nie moge sie doczekać. Jeszcze mala wycieczka po Polsce i Niemczech
I moze transfer jak się uda a jak nie to w grudniu![]()
Aaaa jutro wizyta a mnie zaczyna ogarniać strach i niepokój... Jeszcze 2 zastrzyki a ja już się martwię czy coś wychodowalam... Czy dojdzie do punkcji czy dojdzie do transferu itp.Ogólnie jestem dobrze nastawiona jeśli chodzi o sytuację po transferze ale do jutra chyba jajko zniosę
Jestem już po wizycie onkolog powiedział że te torbiele to nic poważnego żebym się nie przejmowała że absolutnie nie są przeciwwskazaniem do ivf i żebym tylko po stymulacji przyszła na kontrol zobaczyć czy się nie powiększają. Także wizyta udana cieszę się że wkoncu jakieś dobre wiadomości oby teraz już poszło z górki[emoji16][emoji110][emoji123]
Pozazdrościć. A to nie jest jakaś niedowaga?