No ofkorsA my będziemy to dzielnie znosić i przytulać wirtualnie ❤
Nie macie innej opcji musicie przyjąć to na klatę, zaczęłyście pisać że mną to teraz cierpcie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ofkorsA my będziemy to dzielnie znosić i przytulać wirtualnie ❤
A która to ostatnio stękała że ja szczypie bo już nie ogarniam?
Początek brzmi jak jakaś stara babcia mająca koty, która gada sama ze sobą i brak jej jednego trybikaJa kocham się smiac - często sama z siebie się smieje i często sama do siebie mowie, dużo spiewam a falszuje jak![]()
![]()
ciagle cos robie i czasami nie mogę się zdecydować co zrobić najpierw wiec robie wszystko na raz i później nie wychodzi - ale jak wiesz, jestem tez bardzo emocjonalna, szybko się wkurzam a od smiechu do placzu przecieram szybko granice i na odwrot a często tez placze ze smeichu - ale to pogmatwałam
no i znowu się pogubiłam
![]()
Ja kocham się smiac - często sama z siebie się smieje i często sama do siebie mowie, dużo spiewam a falszuje jak![]()
![]()
ciagle cos robie i czasami nie mogę się zdecydować co zrobić najpierw wiec robie wszystko na raz i później nie wychodzi - ale jak wiesz, jestem tez bardzo emocjonalna, szybko się wkurzam a od smiechu do placzu przecieram szybko granice i na odwrot a często tez placze ze smeichu - ale to pogmatwałam
no i znowu się pogubiłam
![]()
WatpieBędzie po transferze znowu nam Miruś stękać. Chociaż nieeee, tam nie będzie zastrzyków to będzie trzymała fason
![]()
Nasz twardzioch żylastyA która to ostatnio stękała że ja szczypie bo już nie ogarniam?
Watpie![]()
U mnie ich brakuje napewon wielu ale ten od pamięci jest na swoim miejscu - bo jak wiesz pamięć mam bardzo dobra wiec lepiej się pilnuj co do mnie piseszPoczątek brzmi jak jakaś stara babcia mająca koty, która gada sama ze sobą i brak jej jednego trybika![]()
Tam będą czopki dowcipne Progesteronik 3 razy na dzień, więc będę stękać ze mnie cipa boli![]()