Ja po punkcji zemdlalam jeszcze w klinice w Anglii ze 3 razy. A w Polsce doslownie nic mi sie nie dzialo. Niewiem moze oni maja jakies inne leki. Spokojnie kochana odpoczywaj
Ojaa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po punkcji zemdlalam jeszcze w klinice w Anglii ze 3 razy. A w Polsce doslownie nic mi sie nie dzialo. Niewiem moze oni maja jakies inne leki. Spokojnie kochana odpoczywaj
Jejku.Kobietko trzymaj sie.Moj tojuzby obo lezal z przerazenia tez by zemdlal
Dobry mążMój spytał jak może mi pomóc, ja mówię że chce czekoladę, to poleciał do sklepu i mi kupił 4 czekolady![]()
Pewnie kochana, daj znać jakie jeszcze były i w jakiej dawce. Ja mam 14 jednostek. A jakie Ty masz AMH? Tak narazie do 5 dnia cyklu tylko to a potem zobaczą jak się wszystko ma i zobaczymy co jeszcze włącząMiałam przy pierwszej stymulacji Reckovelle. Do tego doszły jakieś inne leki. Jak chcesz to mogę poszukać.
Będą na pewno obserwować jak rosną Ci pęcherzyki i jeśli będzie trzeba dołożą inny lek. Super będzie![]()
Mojej przyjaciolki siostra cioteczna u niego zaciazyla z blizniakamu na 1 invitro i chcialam do niwgo isc ale zalezalo mi na czasie a Dworniak byl dostepny wiec poszlam do niego.Wiesz ja poprzedniego mialam cudownego-rozpisuje sie tu juz ktorys raz z kolei ale nie zakochalam sieOgólnie Kaczyńskiego polecaja. Ale ja jakoś jestem zniechęcona do niego. Potrafił np. napisać kilka razy zlecenie na te same badania dla mojego męża mimo, ze w systemie były zrobione. Na pytania też odpowiada tak trochę od niechcenia. Przed transferem miałam watpliwości czy lepiej jeden czy dwa zaradki przenieść, ze wzgledu na to że ma tylko 1 nerkę. To powiedzial mi ze jak mam takie obawy to nie powinnam wogole próbować![]()
Tak, 3x1@fredka84 ty tez masz normalnie duphaston?
Amh mam 1,95. Tylko raz robiłam i nie zamierzam powtarzać żeby się zamartwiać. Bo na forum z tym Amh to jakiś cyrk jestPewnie kochana, daj znać jakie jeszcze były i w jakiej dawce. Ja mam 14 jednostek. A jakie Ty masz AMH? Tak narazie do 5 dnia cyklu tylko to a potem zobaczą jak się wszystko ma i zobaczymy co jeszcze włączą![]()
Nie bawię się w te rzeczy@fredka84 robilas już sikanca?