bazylia128
Fanka BB :)
na zaraz się zeszczam z WAS, NASNie wiem czemu. Nie debatowalam z nim jak stal mi przy broszce
. To nie był mój lekarz, powiedział że Prolutex jest super to wzięłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
na zaraz się zeszczam z WAS, NASNie wiem czemu. Nie debatowalam z nim jak stal mi przy broszce
. To nie był mój lekarz, powiedział że Prolutex jest super to wzięłam
To ja mam lepiej bo ze smiechuFredzioszko bede trzymac kciuki.Nawet mnie ze stresu zaczal bolec brzuch
Niedlygo takie napakowane będziemy tym progesteronem ze nm będzie cieklo po nogach albo kichne i wyleci z buzi, uszami, wszystkim!!!!Wiesz co mi sie wydaje ze my za bardzo swirujemy juzNic , co ma byc to bedzie. Biore narazie co każą i zobaczymy co bedzie
![]()
Ja juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszkaLow juuu tuuuujuż ci pisałam ze pewnie byśmy się dogadaly - a wniosek jest taki ze już widze jak sama będziesz fixowac przed transferem
![]()
Ten zapach smazonych pyr az u mnie czuc-serioJestem torba nienażarta. To faktycznie chyba przez ten encorton, tak jak u Ciebie
. Noooo, Siwy to mi wiecznie coś do buzi oferuje
![]()
Uda się zobaczysz, dlatego idziesz krótkim protokolem bo najwidoczniej doktor wie ze się latow stymulujeszJa juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor![]()
o fredzioszke broszke sama się stresuje ale ja mysle ze ona już chyba cos wie - tylko tak nas trzyma w niepewności... W każdym razie ona wie ze zycze jej tej ciąży tak jak sobie - ona jest szczegolnaJa juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor![]()
Poznań Polna@Joasek a gdzie się leczysz?