Ale mi smaka narobilas, a nie ma ziemniakówDobra, namowilyscie mnie, idę smażyć ziemniaki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ale mi smaka narobilas, a nie ma ziemniakówDobra, namowilyscie mnie, idę smażyć ziemniaki![]()
Też do tej pory miałam Besins, ale teraz mi zmienił na ten Utrogestan. No ale ja nie wiem ile miałam wcześniej. Prolutex też pierwszy raz biorę
Mój też mnie opieprzal, ale po tylu miesiącach się przyzwyczaiłJa juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor![]()
Już siedzę nażartaTen zapach smazonych pyr az u mnie czuc-seriokyos smazy ziemnioki
![]()
Oj kochana co do siedzenia na forum i narzekania mezow to już to prerabialasmy - spoko wkoncu się nauczy i odpuści jak mójJa juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor![]()
Wlasnie to samo prawie napisałamMój też mnie opieprzal, ale po tylu miesiącach się przyzwyczaił![]()
No co tyo fredzioszke broszke sama się stresuje ale ja mysle ze ona już chyba cos wie - tylko tak nas trzyma w niepewności... W każdym razie ona wie ze zycze jej tej ciąży tak jak sobie - ona jest szczegolna![]()
![]()
![]()
O jaa, jakby mi go położyl na plecy to bym myślała że dywan niosę![]()
A ja kocham takie plastry z cukinii i smażone jak schaboweAle mi smaka narobilas, a nie ma ziemniakówsmażę w końcu te placki z cukini
![]()