Gonia0605
Fanka BB :)
No to wszystko będzie jasne... Trzymam kciuki za Ciebie...Jutro robię betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to wszystko będzie jasne... Trzymam kciuki za Ciebie...Jutro robię betę
Czy ja tam widzę trzy
Ja bez tabsow i zastrzyków jestem wrednaDziewczyny jak mnie wszyscy dziś irytują to jest niesamowite po prostu...i nie wiem czy to ten rekovelle jest taki mega zajebisty i tak szybko na mnie działa bo dziś wzięłam pierwszy zastrzyk, czy to, ze mam drugi dzień okresu czy ja po prostu jestem wredną suką...Wolałabym myśleć, ze to pierwsze![]()
Spróbuj się jeszcze trochę powstrzymać, bo będzie potrzebnyMęża to bym już chciała zabić ze 20 razy od rana ale jeszcze chłopak dyszy![]()
Mój M. uciekł na spacer z dzieckiem i nie wracająMęża to bym już chciała zabić ze 20 razy od rana ale jeszcze chłopak dyszy![]()
Zachmurzyło się całe szczęście.I jak tam u Was burza?bo u mnie pogrzmiało i nic
![]()
O cie florek u nas tez jeden sie blaka ale do nas nie zaglada ..... Ale sa trzy czyzby trojaczki u wasss zwiastowaly