• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Trzymamy z całych sił✊✊✊💓💓💓daj znać po wizycie😘😘😘

reklama
Hej dziewczyny. Wlasnie sie obudziłam, ogarniam sie i lece na kolejna bete. Nie wiem ale mam zle przeczucia bo od wczoraj przestały mnie bolec piersi i brzuchu 😭 wiem ze kazda ciaza jest inna ale u mnie wszystkie koncza się tak samo. Trzymajcie za mnie kciuki proszę ✊
Kochanie będę o Tobie myśleć i co chwile zaglądać, Ty wiesz jak bardzo Ci życzę żeby było dobrze ❤️😘

Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Trzymam kciuki kochana ✊✊✊

reklama
Hej Dziewczyny,

Czy jest tutaj może ktoś, kto podchodził do in vitro z p/c przeciwplemnikowymi? Zastanawiam się czy przy takich przeciwciałach jest w ogóle sens...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry