Dzięki :* Staram się być oazą spokojuOdpoczywaj Kochana, najważniejsze, że maluszek rośnie, trzymaj się dzielnie![]()
A Ty kiedy idziesz na betę? :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki :* Staram się być oazą spokojuOdpoczywaj Kochana, najważniejsze, że maluszek rośnie, trzymaj się dzielnie![]()
No ok u mnie ja to w tej aptece kupilam ktora wspolpracuje z klinika .... Mnie dr. Powiedzial zebym niemieszala z innymize jest ok ona no wchlania sie fajnie ale jednak wyplywa troche ....co do mnie to we wtorek transfer![]()
tak jakos o 11 ale przed jade do nich rano na badanie progesteronu w zwiazku z moimi obawami bo ostatnio byl ponizej normy ....i tak zaproponowal lekarz dlamojego i jego swietego spokoju..... Odpoczywajcie sobie dzisiaj i korzystajcie z pieknej pogody ......
No właśnie dużo dźwigam, więc na pewno rozważę to l4. DziękiNie można dźwigać więc jeśli masz pracę fiz- idź na l4.Po transferze to samo więc też weź wtedy l4 aż do bety.
Dzięki :* Staram się być oazą spokoju
A Ty kiedy idziesz na betę? :*
Tak, Invimed PoznańNo właśnie dużo dźwigam, więc na pewno rozważę to l4. Dzięki
A o ile dobrze kojarzę to Ty jesteś w Invimed Poznań? Pamiętam, że ostatnio polecałaś i przyznam, że tymi dobrymi słowami trochę mnie uspokoiłaś, bo tyle się już naczytalam o tych klinikach, że głowa mała
No pewnie ze tak !! Kilka tu nawet na forum byłoDziewczyny czy ktoś miał, słyszał o ciąży z zarodka 3BB?
Moja córka jest z 3BA albo 3 AB, już nie pa.ietam tych literek.Dziewczyny czy ktoś miał, słyszał o ciąży z zarodka 3BB?
Ja nawet z 2BBDziewczyny czy ktoś miał, słyszał o ciąży z zarodka 3BB?