Wyrzuć otwartych leków do stymulacji się nie przechowuje.Ponawiam pytanie
Jest ktoś kto wie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyrzuć otwartych leków do stymulacji się nie przechowuje.Ponawiam pytanie
Jest ktoś kto wie?
Gratuluje!!!! Jaka wysoka ta beta to jeden zarodek? Ja tez miałam taką wysoką w 11dpt jakoś 320 a potem mdłości się pojawiły![]()
Dziękuję za odp to jest zastrzyk nie jest otwartyWyrzuć otwartych leków do stymulacji się nie przechowuje.
Dziękuję za odpowiedź, tak myślałam, ale chciałam się upewnićWyrzuć. Mogłabyś sobie zaszkodzić np urosły by ci 3 pecherzyki w cyklu i bez pregnylu mógłby nie pęknąć i zostałabys z torbielami
U mnie była trochę lipaTak jedenchyba że już się podzielily
A jak Powtórzyłas bete po 48h to ile miałaś ?
Mdłościjak się zaczną to zacznę wierzyć że to się dzieje naprawdę
![]()
Po pierwsze leki przechowuje się w specjalnych lodownkach w aptece. Ja bym poszła do apteki i zapytała się czy możesz użyć tego leku. Bo powiedziałaś leksrzowi, ze masz a teraz masz wątpliwości jak on tyle leczyDziękuję za odp to jest zastrzyk nie jest otwarty
Wow dobrze ze ja wcześniej nie robiłam bety bo bym oszalala, bo u mnie kreseczkę były coraz ciemniejsze. Ja zrobię dwie i stop... Chyba, bo nawet nie wiem ile się powinno prawidłowo zrobić, niby po prawidłowym przyroście już nie trzeba tylko usg wtedy.U mnie była trochę lipabo 6dpt 46 9dpt 209 a 11dpt 320 wiec przyrost kiepski ale stwierdziłam ze zobaczę czy się podwaja co 3 dni bo to kolejna norma i 13dpt było 640 a reszty nie pamietam, ale potem zwolniła i dorownalam do reszty dziewczyn:-)