Nie jesteście absolutnie same, ja tez muszę malowacOki. Dzieki czyli nie jestem samasprawdze w takim razie moje Artego.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteście absolutnie same, ja tez muszę malowacOki. Dzieki czyli nie jestem samasprawdze w takim razie moje Artego.
![]()
Ja tym lorealem (inoa albo majirel) sama sobie robilam odrost w domu całą ciaze. Te farby są bezpieczne.Zadzwoniłam do salonu zapytałam czy mają farby dla kobiet w ciąży bez amoniaku itp. farbowała mi marką loreal chyba inoa, siwe pokryło.
Nie jesteście absolutnie same, ja tez muszę malowac, bo mam chyba więcej niż polowe siwych!
![]()
Ooo no właśnie to Ty chyba już kiedyś polecalas ta farbęJa tym lorealem (inoa albo majirel) sama sobie robilam odrost w domu całą ciaze. Te farby są bezpieczne.
Możliwe, bo używam od lat, odkąd brat w lorealu pracuje [emoji16] Professional mamega produkty [emoji16]Ooo no właśnie to Ty chyba już kiedyś polecalas ta farbę [emoji846]
Jest super, świetnie kryje [emoji1305]
MASZ BARDZO DUŻO POROBIONE-PAŚNIK BĘDZIE ZADOWOLNIONYW Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
ACARD SAM TO ZA MAŁO PRZY MUTACJACH,NAWET HEPARYNA 0,4 TO JEST WIESZ,MALUTKO. JA ZE WZGLĘDU NA SWOJĄ WAGĘ BĘDĘ SĘPIC CHYBA O 0,8...W Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
Teraz już nie ma co Gosiu do tego wracać ,choc wiem co czujesz za żal...Najważniejsze ,że teraz porobione wszystko,wizyta u Pasikonika już blisko1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...
Tylko straszny żal, że wszystkie najlepsze zarodki się zmarnowały...![]()