Nic więcej nie powiedzieli??? KurczeDziewczyny dzownili z kliniki ryczeć się chce..coś jest nie tak...żadna z 6 moich komorek sie nie dzieli...nasienie bylo dobre...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic więcej nie powiedzieli??? KurczeDziewczyny dzownili z kliniki ryczeć się chce..coś jest nie tak...żadna z 6 moich komorek sie nie dzieli...nasienie bylo dobre...![]()
Jezuniu ale jak to??Dziewczyny dzownili z kliniki ryczeć się chce..coś jest nie tak...żadna z 6 moich komorek sie nie dzieli...nasienie bylo dobre...![]()
Cholera jasna tam faktycznie embriolodzy pierwsza klasa. Ale może akurat tak wyszło w tej partii, oni na pewno zrobią wszystko co mogą!W N.
Pytal czy pracuje gdzies moze w subst szkoliwych, moze ilosc na to wplynela...pracuje najlepszy embriolog,rozmrazaja kolejna 6 robia co moga ale mowil ze rzadko sie to zdarza..
Jest to jednak troche shizujace za zadna nie ruszyla...Cholera jasna tam faktycznie embriolodzy pierwsza klasa. Ale może akurat tak wyszło w tej partii, oni na pewno zrobią wszystko co mogą!
HahaJa jeszce nie jestem pewna ale Łukasz bardzo by chcialAmi to narazie obojetne - byleby zdrowa byla
Wiesz Haniu Twoj post o naru...chaniu zarodkow mnie rozzzzz.....pierdzielil !!!!!
Błagam udzielaj sie czesciej !!!!!!!!
Bedziemy !!!!! Pod warunkiem ze czesciej nam bedziesz wrzucac swoje tesktyHaha
Ja się nie odzywam bo za bardzo się wkręcam a to nie jest dla mnie dobrew poniedziałek mam punkcję wiec mozecie trzymać kciuki za moje komórki
![]()
A gdzie jestes ?
W klinice dziś awaria systemuUdało mi sie jakimś cudem zrobić badania krwi.... ale coś dalej jest nie tak nie moge zalogowac się do nich na strone i zobaczyć wyniki
Ciekawe kiedy konsultacja telefoniczna sie odbędzie... Aaaaaaaaaaaa
Zejde zaraz .......