bazylia128
Fanka BB :)
No ja tak myslalam ze tak bedzie - ja tez nie biegam bo sie cykam meza wpuscic w swoje łonoA ja się na te treningi z aktywnej ciąży nie zapisze -siłkę zamykają
Jak żyć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tak myslalam ze tak bedzie - ja tez nie biegam bo sie cykam meza wpuscic w swoje łonoA ja się na te treningi z aktywnej ciąży nie zapisze -siłkę zamykają
Jak żyć![]()
wiedzialam
Ja tez chce
Ale to zawsze ty wyludzasz a ja sie doczepiam
![]()
Czesc dziewczyny, to ja, ta glupolka która pisze te wszystkie smuty. W odruchu buntu nie czeszę włosów na home ofisieDawaj obojętnie jaką. 86kg przy takim wzroście nie jest jakaś tragedią, co ty
![]()
Ja kiedys mało co nie osiagnełam szcescia skaczac na piłceJa cwicze w domu i sprawia mi ta ogromna frajdę wiec w domu tez mona na macie osiągnąć szczescie
Gonia, bo Fredka musi album skompletowaćGoniaaaaaa, wiesz że masz prze.ebane. poka poka
Obnazona dostaniesz na priv i nie waz się pokazywać innymGoniaaaaaa, wiesz że masz prze.ebane. poka poka
Sprawdź z klubem co możesz zrobić...zapewne zaproponują zablokowanie tej opłaty na poczet przyszłych treningów po poluzowaniu obostrzeń, co może trochę zająć. A jeśli możesz sobie finansowo pozwolić dogadaj się indywidualnie z trenerem tym czy innym na treningi poza klubem. Jeśli zaczęłaś i masz z tego fun to szkoda przestać.Pewnie jest... Tylko wczoraj opłaciłam je na, siłowni...![]()
Czekaj, muszę wszystko na spokojnie obczaicCzesc dziewczyny, to ja, ta glupolka która pisze te wszystkie smuty. W odruchu buntu nie czeszę włosów na home ofisieZobacz załącznik 1188993
Ja pierdziele jaka jestes podobna do mojej bylej kierownikCzesc dziewczyny, to ja, ta glupolka która pisze te wszystkie smuty. W odruchu buntu nie czeszę włosów na home ofisieZobacz załącznik 1188993
Wariatka...Czekaj, muszę wszystko na spokojnie obczaic. Masz bardzo ładna buziunię
. I duuze piersiochy - @bazylia128 zaraz też to wyczai
![]()