Pola87
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa mam badania przesunięte na przyszły poniedziałek, dziś idę oddać krew na pappa. Nie wiem jak przeżyję te badania bo ile w dzień staram się myśleć pozytywnie to w nocy mam koszmary, masakra.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiJa mam badania przesunięte na przyszły poniedziałek, dziś idę oddać krew na pappa. Nie wiem jak przeżyję te badania bo ile w dzień staram się myśleć pozytywnie to w nocy mam koszmary, masakra.
Ja juz kilka miesiecy jestem dziewica - jakis miesiac temu jeszcze lekarz nie pozwalalDzisiajsie znowu zapytam to dam znac. Jak jest wszystko ok to i orgazmy sa ok. Czytalam o tym: szczesliwa mama - szcześlwie dziecko
![]()
Wiadomo, że zrobię wszystko dla dzidziutka, ale dla męża też chce, żeby nie było, że pójdzie w miasto
Sama mam problem ustawić się z trzema koleżankami na raz, tak, żeby każdej pasowało 
Planujemy jeszcze jedno podejście do ivf, ostatnie, planowaliśmy na styczeń ale nie wyrobimy się z hajsem i papierami. Czas leci i byłoby to dobrze zrobić jak najszybciej, stara nie jestem ale czas nie gra na moją korzyść, do tego nie wiem czy z czasem też w immunologii się znowu coś nie pozmienia, to bym znowu badać musiała itd. A tak to żyjemy sobie nadal we dwoje, jak zawsze, a ja po cichu, a w zasadzie nie po cichu, wręcz co miesiąc bardzo głośno, liczę na jakis naturalny cud.Pamietam nawet Twoja bete 80 i pozniej telefon ze zaczela spadac ;( Co u ciebie jakie plany?
Zeby znana była płeć, musi byc wcześniej wykonane badanie genetyczne - odpłatne od 2 do 6 tyś w zależności od kliniki. I mi też dali płeć w wynikach - wtedy była tylko 1 blastocysta, wiec moze dlategoWłaśnie mój mózg ekslplodował hahah nie wiedziałam, że znana jest płeć takiego maleństwa do transferu. Ciekawe czy w każdej klinice się tym zajmują i czy powiedzą jak zapytam![]()
Ja nie współżyłam bo plamilam dosyc niby lekarz nie zabronił ale jakoś nie moglam.Gdyby wszystko było normalnie napewno bym z tego nie rezygnowalaA Ty który tydzień jesteś? Ok, daj znaćWiadomo, że zrobię wszystko dla dzidziutka, ale dla męża też chce, żeby nie było, że pójdzie w miasto
To taki żarcik, nie chodzi w miasto, bo jego kumple dawno dzieciaci i żeby się spotkać z kimkolwiek raz na rok to cały plan, bo też nie wszyscy mieszkają w Warszawie. Tak to jest na starość, nie to co kiedyś
Sama mam problem ustawić się z trzema koleżankami na raz, tak, żeby każdej pasowało
![]()
Ja nie współżyłam bo plamilam dosyc niby lekarz nie zabronił ale jakoś nie moglam.Gdyby wszystko było normalnie napewno bym z tego nie rezygnowala

Dzisiaj 16 plus 2, ja zawsze lubialam sex, ale tez od poczatku mialam krwiaka i musielismy zapomniec o dosc istotnej w naszym zyciu sprawieA Ty który tydzień jesteś? Ok, daj znaćWiadomo, że zrobię wszystko dla dzidziutka, ale dla męża też chce, żeby nie było, że pójdzie w miasto
To taki żarcik, nie chodzi w miasto, bo jego kumple dawno dzieciaci i żeby się spotkać z kimkolwiek raz na rok to cały plan, bo też nie wszyscy mieszkają w Warszawie. Tak to jest na starość, nie to co kiedyś
![]()
Nie można wybierać bo wyobraź sobie jak to by było w chinach czy Indiach. nie byloby dziewczynekNo właśnie też zaczęłam się nad tym zastanawiac bo u nas są 2 dziewczynki i 2 chłopców. Ale czytałam gdzieś właśnie, że dziwne w PL nie można wybierać sobie płci. Zobaczę co moja doktor na to powie.
Ja zawsze mówiłam, że nie będę chciała znać płci aż do porodu [emoji6]
watpie zeby to bylo tym podyktowane. w invicta rutynowo dają w wyniku. dostałam wyniki wszystkie tzn 5 z czego 3 był u prawidłowe i wszędzie był wynik z płcią. więc to raczej standard w invicta i to jest jak najbardziej na formalnym wyniku z badań A nie nieformalna info.Skoro wszystkie zarodki tej samej płci to wyboru też nie ma, ukrywanie w tym momencie nie ma sensu. Choć zakładam kliniki mogą jakoś nieformalnie informować pary co do płci .