Ewunka
Fanka BB :)
Dla mnie 4 byla szczesliwa . Mam córkę prawie 3 lata i teraz blastke ktora się wgryzlaDziękuję Wamstresuje się tym trochę, bo to już 4 moja punkcja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie 4 byla szczesliwa . Mam córkę prawie 3 lata i teraz blastke ktora się wgryzlaDziękuję Wamstresuje się tym trochę, bo to już 4 moja punkcja.
Ooo super. Gratuluję.Dla mnie 4 byla szczesliwa . Mam córkę prawie 3 lata i teraz blastke ktora się wgryzla
powodzenia!Powiem Wam, że już jestem wykończona robieniem sobie zastrzykow przez 20 dni![]()
To ja , ale nigdy nie bylo smalcowate i gorzkie..Dziewczyny która dawała niedawno przepis makaron z pieczarkami avocado i orzeszki pini? Wlasnie zrobilam ale cis spierdzieliwszy chyba. Danie pachnie mi smalcemi tak tez smakuje
fakt że zamiast orzeszków linki dalam nerkowca bo nie mialam. Czuć tez goryczke w daniu. cebulę powinnam podsmażyć? Pomidora poddusić tez z pieczarkami?
Co do ruchów ja też mam łożyska z przodu i nie czuje żadnego szkraba. Mam dziś prawie 19tc .
Co do wagi przytulam jedynie 2 kg. Nie mam ochoty nic jeść. Bylam u diwtetyczki ma mi ułożyć diet e pod wyniki badań ciążowa bo żelazo niskie wiadomo. Czekam z utęsknieniem.w końcu nede wiedziala czego i ile zrec![]()
Miałam ostatnio takie same objawy jak tykoleżanka w pracy chora poszła na zwolnienie a mnie złapało .... w weekend leżałam walizki wygrzalam się herbata z imbirem i miodem dodatkowo na bol gardła kupiłam tabletki prenal*en i taki sam syrop. Syrop jest paskudny ale z czosnkiem. Nie brałam paracetamolu bo 37,2 to nie gorączka i nie ma sensu brać chyba ze bardzo boli cie głowa.
Po 4 dniach wszystko przeszło. Najgorszy zatkany nos do przeżycia są tez krople prenal*ennie martw się będzie dobrze ja jeszcze biorę encorton to już w ogóle bałam się ze się mocno rozchoruje
Powiem Wam, że już jestem wykończona robieniem sobie zastrzykow przez 20 dni![]()
Dasz radępo ponad 200 sztukach tez już mam dosyć ale na szczescie jeszcze tylko ponad 7 miesięcy codziennych
![]()
Zdecydowanie polecam robienie sobie samej zastrzyków.Mi mąż robi 2 zastrzyki dziennie, rano i wieczorem już ponad półtora miesiącaAle najważniejszy jest dzidziutek i trzeba przecipieć
![]()