KarolinaJ79
Fanka BB :)
Super krecha!!!!Dziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super krecha!!!!Dziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?
Super krecha, beta będzie już ładna. Ale najważniejszy przyrost. Zrób od razu też prg.Dziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?
Jasne ze takDziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?
Dziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?
Piękna kreska, piękny widok z ranaDziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?
Może za szybko? Ile dpt? 3 czy 5 dniowy?Jasne ze takbeta rosnie super. Ja niestety tez zrobilam i negatywny
![]()
wiec juz sie nie łudze ze sie uda
ale tobie życzę powodzenia i bety do nieba. Przedemna przygotowania do drugiego transferu wkoncu jeszcze dwa mrozaczki czekają. Oby byly szczęśliwe. Ale na sercu jakos tak ciężko po porażce
![]()
5 dniowy zarodek i 7dpt mysle ze powinno cos wyjscPiękna kreska, piękny widok z ranacieszyć!!!
Może za szybko? Ile dpt? 3 czy 5 dniowy?
[emoji3059] Są 2 kreseczki [emoji3590] gratuluję cichutko [emoji8]Dziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?