reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mam pytanie ponieważ 28,10,2020 miała zabieg podania zarodków a 19,11,2020 mam pierwsze USG czy już będzie coś widać lub słychać bo sie zastanawiam czy już będę mogła zacząć sie cieszyć na max czy tylko w samotności . zarodki były 5 dniowe z zamrożonych .
To zależy.
Ja miałam transfer 05.12.2019 i 27.12.2019 pierwsze USG był to ok 5T6d i już na USG było widać zarodek i serduszko, a więc baaardzo wcześnie, bo na serduszko czeka się nawet do 8tygodnia ciąży.
Najpewniej mówią, że ok 28dpt powinno być widać zarodek i serduszko.

reklama
szkoda ze seduszko nie zabiło ale dobrze ze jeszcze macie zamrożone . ja jestem po 3 zabiegu teraz sie w końcu zagnieździły zarodki i czekam na 19,11,2020 bo będę miała pierwsze USG boje się czy jest wszystko w porządku . Hcg rośnie i mam nadzieje że 2 zarodki które miałam podane też rosną .
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ✊✊✊✊❤️ ja do 27 ( mam nadzieję że małpa przyjdzie o czasie) teraz jajko zniosę chyba.... Aby. Dostała zielone światło i od razy zaczęła się przygotowywać do kolejnego transferu. ❤️

Po jakim czasie twój lekarz zakłada ze dostaniesz okres? Bo w sumie między naszymi poronieniami jest mała różnica, a mój a lekarka dzisiaj twierdziła, że nie jest w stanie stwierdzić kiedy mogę sie spodziewać okresu.. Wiem że u każdego może być zupełnie inaczej, ale ciekawa jestem jaka teorie ma Twój lekarz
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590] ja do 27 ( mam nadzieję że małpa przyjdzie o czasie) teraz jajko zniosę chyba.... Aby. Dostała zielone światło i od razy zaczęła się przygotowywać do kolejnego transferu. [emoji3590]

Ja miałam 325 Menopuru i miałam lekką hiperkę. Ale jakoś to nie zwiększyło ilości dojrzałych oocytow. Z 9 można było zapłodnić 4 A do 5 doby przetrwał 1. Czekam na transfer i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Powodzenia 🙂
Kurcze to mnie trochę zasmucilas 😞 Wiem ze każdy reaguje inaczej i nie ma co się porównywać ale czarno to widzę. A jakie masz amh? I jak ci poszło przy wcześniejszych stymulacjach jeśli miałaś. Czytam forum regularnie ale nie pamiętam jak było u Ciebie.
Oczywiście trzymam kciuki za Twojego wojownika ✊

@bazylia128
Kochana a co tam u Twojej dziewczynki ?
Dawaj znać 😘
hej ja nie dawno wrocilam ;) U mnie 300 gramow szczescia 💓 💓 💓 Wszystko dobrze ;) Sprawdzal szyjke macicy recznie i przez USG - wszystko pieknie pozamykane ;) Okazuje sie ze to swedzenie mam przez leki tak juz zostanie do konca ciazy - nie szkodzi, najwazniejesze ze to nie jest grozne dla niuni ;) Ja juz powiedzialam ze zniose bardzo duzo ale trzeba mi powiedziec ze tak moze byc i ze nie jest grozne ;) wyszly mi bakterie w moczu i dostalam leki no i niestety dostalam juz tez leki na nadciscienie 2 x 1 dziennie do konca ciazy. Dzisiaj sie popisalam cisnieniem 105/140 masakra ale rano mialam ok takze pewnie emocje - no ale mimo wszystko lepiej je brac ;) No i jestem juz umowiona na połówkowe na srode - @Evela.6 kochana wpisz mnie na USG połówkowe 18.11 - bardzo sie ich boje ale tlumacze sobie ze juz tyle razem przeszlysmy ze musmimy jeszcze to badanie przejsc ;) Na USG dzisiaj lekarz pokazywal mi podobno duze zamkniete oczka i bardzo zadarty nosek 😍😍😍

hej ja nie dawno wrocilam ;) U mnie 300 gramow szczescia [emoji176] [emoji176] [emoji176] Wszystko dobrze ;) Sprawdzal szyjke macicy recznie i przez USG - wszystko pieknie pozamykane ;) Okazuje sie ze to swedzenie mam przez leki tak juz zostanie do konca ciazy - nie szkodzi, najwazniejesze ze to nie jest grozne dla niuni ;) Ja juz powiedzialam ze zniose bardzo duzo ale trzeba mi powiedziec ze tak moze byc i ze nie jest grozne ;) wyszly mi bakterie w moczu i dostalam leki no i niestety dostalam juz tez leki na nadciscienie 2 x 1 dziennie do konca ciazy. Dzisiaj sie popisalam cisnieniem 105/140 masakra ale rano mialam ok takze pewnie emocje - no ale mimo wszystko lepiej je brac ;) No i jestem juz umowiona na połówkowe na srode - @Evela.6 kochana wpisz mnie na USG połówkowe 18.11 - bardzo sie ich boje ale tlumacze sobie ze juz tyle razem przeszlysmy ze musmimy jeszcze to badanie przejsc ;) Na USG dzisiaj lekarz pokazywal mi podobno duze zamkniete oczka i bardzo zadarty nosek [emoji7][emoji7][emoji7]
Dopisane- Będzie pieknie[emoji2956] to już jest kawał dziewuchy, całe 300g[emoji3059]

Kurcze to mnie trochę zasmucilas 😞 Wiem ze każdy reaguje inaczej i nie ma co się porównywać ale czarno to widzę. A jakie masz amh? I jak ci poszło przy wcześniejszych stymulacjach jeśli miałaś. Czytam forum regularnie ale nie pamiętam jak było u Ciebie.
Oczywiście trzymam kciuki za Twojego wojownika ✊
To była moja 4 stymulacja pierwszy raz długi protokół. Czyli od 21dc gonapeptyl później od 3dc włączyłam menopur.
Dwie wcześniejsze też miałam na menopurze ale krótki protokół, niestety zawsze przetrwał tylko 1 zarodek.

Amh miałam na poziomie 1,7. Ale jego poziom miałam różny bo na koniec zeszłego roku wynosił 0.6🥴.

Oby Ciebie były bardziej owocne plony😉.

To zależy.
Ja miałam transfer 05.12.2019 i 27.12.2019 pierwsze USG był to ok 5T6d i już na USG było widać zarodek i serduszko, a więc baaardzo wcześnie, bo na serduszko czeka się nawet do 8tygodnia ciąży.
Najpewniej mówią, że ok 28dpt powinno być widać zarodek i serduszko.

mi lekarz wyznaczył taki termin . mi sie wydaje ze troche szybko i nic sie nie dowiem i znowu bede czekać duzo dni zanim sie dowiem to co mnie najbardziej interesuje ze jest dobrze ze sa duze i zdrowe .

reklama
hej ja nie dawno wrocilam ;) U mnie 300 gramow szczescia 💓 💓 💓 Wszystko dobrze ;) Sprawdzal szyjke macicy recznie i przez USG - wszystko pieknie pozamykane ;) Okazuje sie ze to swedzenie mam przez leki tak juz zostanie do konca ciazy - nie szkodzi, najwazniejesze ze to nie jest grozne dla niuni ;) Ja juz powiedzialam ze zniose bardzo duzo ale trzeba mi powiedziec ze tak moze byc i ze nie jest grozne ;) wyszly mi bakterie w moczu i dostalam leki no i niestety dostalam juz tez leki na nadciscienie 2 x 1 dziennie do konca ciazy. Dzisiaj sie popisalam cisnieniem 105/140 masakra ale rano mialam ok takze pewnie emocje - no ale mimo wszystko lepiej je brac ;) No i jestem juz umowiona na połówkowe na srode - @Evela.6 kochana wpisz mnie na USG połówkowe 18.11 - bardzo sie ich boje ale tlumacze sobie ze juz tyle razem przeszlysmy ze musmimy jeszcze to badanie przejsc ;) Na USG dzisiaj lekarz pokazywal mi podobno duze zamkniete oczka i bardzo zadarty nosek 😍😍😍
Cudowne wieści 🤗 300g wow🥰
Tak się cieszę 🥰
Piękności małe rośnie 👧
Tak jest damy radę 💪a później tylko poród 😁

Do góry