motylek24
Fanka BB :)
Jeszcze @annemarie i @Aduś16 gdzieś się czają. Pisać co u was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam ,oj tam...ja jeszcze nie mam sie czym chwalicJeszcze @annemarie i @Aduś16 gdzieś się czają. Pisać co u was.
Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .
Skonczylas 6 ,zaczelas siodmy.Zalezy od lekarza jak to widzi.I tak i tak jest poprawnie.jesteśmy blisko z terminami chyba
. który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6
ot tak z rana
podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.
Hehehe... To tak jak być w 42 roku życia po 41 urodzinach, tylko akurat w ten sposób nie lubię myslecSkonczylas 6 ,zaczelas siodmy.Zalezy od lekarza jak to widzi.I tak i tak jest poprawnie.
Ale niestety tak jest,lepiej z wroga przyjaciela zrobic niz z nim walczyc jak z wiatrakamiHehehe... To tak jak być w 42 roku życia po 41 urodzinach, tylko akurat w ten sposób nie lubię myslec![]()
dokładnieHehehe... To tak jak być w 42 roku życia po 41 urodzinach, tylko akurat w ten sposób nie lubię myslec![]()
U mnie nie ma żadnego 'potem' w perspektywie, ale ostatnio cierpię na permanentną bezsenność...Boziu dziewczyny 6:00 rano a wy nie śpicie!? Odpoczywać!! Potem to już ciężko będzie odpoczywać:-)
Gratuluje!!!Dziewczyny te Wasze kciuki chyba pomagają [emoji3590] Młody chyba 'przytulił' się do Mamusi [emoji120] 7dpt beta 42, Estradiol 1821, Progesteron 22.43 [emoji3059] nie przestawajcie puszczać tych kciuków [emoji3590][emoji3590][emoji3590]