Nasz lekarz Żur... powiedział że to za mało ale mialam powtórzyć dla pewności czy to nie błąd itd... Idę jutro bo dzisiaj nie miałam siły. Trzymam kciuki za Ciebie ❤A co mówił lekarz??? Eh... Jakie to jest niesprawiedliwe![]()
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
@KarolaJ ogromne kciuki za jutrzejszą wizytęniech jakiś wywołają @ bo ileż można czekać
@Wesoła_Aga za Ciebie też ogromne kciuki, aby można było szykować się do punkcji a zaraz po niej do transferujak dobrze pójdzie będziemy w tym samym dniu miały transfer
albo 2 dni różnicy będzie
@Evela.6 aby beta była jak najwyższa
a Twój leniuszek obudził się i nie pozwolił mamie na nerwy
Pisze już dziś bo nie będę miała jutro możliwościcały Czas zabiegana jestem. Korzystam przed transferem, bo później zamykam się w 4 ścianach
![]()
miło, że o mnie myślisz
to kiedy ty miałaś mieć ten transfer hm? jakoś w drugiej połowie miesiąca coś mi się kojarzy
narazie te moje jajka to lenie, pewnie po "tacie"
Ciesze sie ze juz u Ciebie lepiej.Ciezkie to wszystko w dzisiejszych czasach - ja jeszcze jutro i koniec kwarantanny - smiejemy sie ze pol Wielunia wykupie jak wyjde z wiezieniaJak sie czujesz?
Dzisiaj jechalam na Dolny Slask wiec droge na Wielun mialam i od razu pomyslalam o Tobie

Dzis jest dokladnie 13tydzien.Powoli odstawiam luteine juz biore raz wiec i czuje sie lepiej.W poniedzialek mam podglad mojej niuni i juz nie moge sie doczekac.Oczywiscie jak zwykle obawy mam czy nadal jest ok.
Z mezem kochamy sie jak nigdy.Czuje sie taka szczesliwa jak widze szczescie w jego oczach.On juz wie ze corka bedzie nim rzadzila

A u mnie nic nowego na razie. Czekam na @, to już drugi cykl będzie, więc mam nadzieję, że na przełomie grudnia i stycznia będę miała transfer w końcuA co tam u ciebie ?![]()

JestemMama!
Prawdopodobnie 16'stego. W piątek się okaże, jutro już badania robięmiło, że o mnie myślisz
to kiedy ty miałaś mieć ten transfer hm? jakoś w drugiej połowie miesiąca coś mi się kojarzy
narazie te moje jajka to lenie, pewnie po "tacie"![]()

JestemMama!
12 wrzesień pierwszy mój transfer , udany lecz brak serduszkaDziewczyny mam do Was prośbę, proszę napiszcie mi daty Waszych transferów tych nieudanych jak i udanych, tylko z dopiskiem który jaki był.
Robię pewną analizę, którą będę mogła się podzielić dla zainteresowanych![]()

JestemMama!
U mnie też tak byłomiło, że o mnie myślisz
narazie te moje jajka to lenie, pewnie po "tacie"![]()

Wesoła_Aga
Prawdopodobnie 16'stego. W piątek się okaże, jutro już badania robię![]()
A to faktycznie nie będzie wiele różnicy ! Razem do końca !! Oł jeeeeeeeea !
U mnie też tak byłopierw były leniwe a później pobrali aż 16'scie
kulam się chyba 15 dni
jak nie dłużej
![]()
U mnie z 4 doszły jeszcze dwa które rosną... no ale się okaże ile pobiorą...
Ja idę z tymi leniuchami jutro do jakieś pani doktor
Czasem mam wrażenei, żę kobiety ginekolog są lekko homo nie wiadomo i lubia kobietki

reklama
JestemMama!
Ja całe życie chodziłam do ginekologa kobiety. Teraz nie wyobrażam sobie iść do kobietyA to faktycznie nie będzie wiele różnicy ! Razem do końca !! Oł jeeeeeeeea !
U mnie z 4 doszły jeszcze dwa które rosną... no ale się okaże ile pobiorą...
Ja idę z tymi leniuchami jutro do jakieś pani doktorMój dr ma wolne.
Czasem mam wrażenei, żę kobiety ginekolog są lekko homo nie wiadomo i lubia kobietki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Podziel się: