pauli890
Fanka BB :)
Toc to rzut beretemMalusieńko. Okolice Kalisza Pomorskiego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toc to rzut beretemMalusieńko. Okolice Kalisza Pomorskiego
![]()
Zrób screen ekranu. Zeby obślinić telefon nie musi być turbo jakość zdjęciaO pani. Nawet ładne mi wyszło. Kakaowy biszkopt, na nim dżem, potem krem ze śmietanki i mascarpone i na wierzchu kakaowa beza
. Mój mężu gardzi bo dżem jest
Nie mogę zdjęcia wstawić bo ciągle wyskakuje że jest za duże![]()
36h wcześniej chyba czy jakoś takZaraz mam godzinę zero - biorę ovitrelle. 1,5 ampułki.
Mam nadzieję że mi nic tam nie pęknie do poniedziałku. Myślałam że będę jutro to brała ale gościu kazał dziś o 22-giej
Czyli jest ok36h wcześniej chyba czy jakoś tak
Zresztą już widziałam , że dokładnie to zrobiłaś. Pysznie wygląda, nawet jak widzę, że ciemne jestZrób screen ekranu. Zeby obślinić telefon nie musi być turbo jakość zdjęcia
36 godz przed punkcja,ovitrelle nie jest na pekanie,a na dojrzewanie na maxa w wyniku czego pekają.Czyli bedzie jajobranieZaraz mam godzinę zero - biorę ovitrelle. 1,5 ampułki.
Mam nadzieję że mi nic tam nie pęknie do poniedziałku. Myślałam że będę jutro to brała ale gościu kazał dziś o 22-giej
Czyli punkcja w pon z rana?Zaraz mam godzinę zero - biorę ovitrelle. 1,5 ampułki.
Mam nadzieję że mi nic tam nie pęknie do poniedziałku [emoji848]. Myślałam że będę jutro to brała ale gościu kazał dziś o 22-giej
Ja mam punkcję we wtorek więc ovitrelle w niedzielę o 23:00@mala_Mi 80 a ty już brałaś ovitrelle?