Ruda08
Fanka BB :)
A ja bym wciągła pączka z budyniemDaj mi to ja zjem te z budyniemA dlaczego Ty nie jesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A ja bym wciągła pączka z budyniemDaj mi to ja zjem te z budyniemA dlaczego Ty nie jesz?

Tak wiem, znam już wasze zwyczajeOna zazwyczaj po 21 chodzi spac

A bierz ile chceszDaj mi to ja zjem te z budyniemA dlaczego Ty nie jesz?
 Smacznego
 Smacznego 
Ja za chwile wciągne laptopa z tymi zdjęciamiA ja bym wciągła pączka z budyniem

Przytulam jakieś 13 kg schudłam jak zaczęłam ćwiczyć szybko dość 6kg reszta sama z siebie zeszla wiadomo.Po drugiej ciąży mialam jakies 13 lub 14 kg plus ale długo waga stala po 2 miesiącach ćwiczeń z wami nie leciało dopiero potem.Na ten moment mam mniej niż przed ciążami ale jeszcze nie czuje się na 100 procent idealnie jeszcze trosze chce schudnąć ,mam nadzieje ze zdrowsze odżywianie i sport juz ze mną zostanąA ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?
To lutinus podbarwiony mala ilością starej krwiDziewczyny czy któraś z Was miala bezowe plamienia po aplikacji Lutinusa/ luteiny na poczatku w ciąży? Jasny beż/brąz bez bez krwi. Mam tak co któryś dzień od czasu krwawienia.. Żadnych skurczy w macicy tylko takie napięcie
Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieqA ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?
Ja tez bardzo nie lubie tego uczucia przezarcia. Zaraz mi sie chce spac i jestem do niczego. Ja sie dosc mocno pilnowalam do badania cukrzycy, teraz tez nie przesadzam ale raz dziennie sobie pozwalam na cos macznego albo slodkiego. Zaczynalam z miska waga wiec teraz to u mnie bardzo widac alee tlumacze sobie ze taki stan raczej raz w zyciuPrzytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
Ja tam lubię czuć się przeżarta np. mtasie mleczko wciągam na dwa razyPrzytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq

za to lubię być szczupła i nosić standardowe ubrania a nie jakieś worki.
za to lubię być szczupła i nosić standardowe ubrania a nie jakieś worki.A ja lubie byc glodna wiedzac ze zaraz zjem cos na co mam ochoteJa tam lubię czuć się przeżarta np. mtasie mleczko wciągam na dwa razyza to lubię być szczupła i nosić standardowe ubrania a nie jakieś worki.