No weeeez, ja nie jestem taka obrotna jak Ty i się pół dnia z tym pierdzieliłamEj serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]
O takiej godzinie taka fota!?!?
Bulek zostalo 4, bo zmusilam siebie do niejedzenia.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No weeeez, ja nie jestem taka obrotna jak Ty i się pół dnia z tym pierdzieliłamEj serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]
O takiej godzinie taka fota!?!?
Bulek zostalo 4, bo zmusilam siebie do niejedzenia.
Mega apetycznie wyglądająAle narobiłyście smaka tymi słodkościamiwięc i ja zaczelam piec
żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem
połowa z dżemem połowa z budyniem
@fredka84 to wszystko przez Ciebie
co chwile jakieś pyszności wrzucasz
![]()
To nie zapał... To kuwa GŁÓDKurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...
Fredzia, rurki klasa. Jak z cukierni od Geslerowej
![]()
No właśnie nie mam foremek i trochę niekształtne wyszły. Zawijalam folię aluminiową na rączkę od ubijaka do ziemniaków, potem na to zawijalam paski ciasta francuskiego i ścigałam z tego ubijaka.O jaaaA masz te rurki do zawijania? Ja nie mam a tez chcialam zrobic
![]()
Czekam cierpliwieA sępiła juz od ciebie zdjecie?
To żadna filozofia, bo to kupne ciasto francuskie i krem budyniowy. Ja krem robię sama bo wszystko mi sztucznością wali, ale możesz kupić gotowy do karpatki. I kuniec@fredka84 Frytka mój mąż chce przepis na te rurki od Gesslerowej. Będzie mi robił żebym szybciej ozdrowiała![]()
U mnie ogrzewanie jest ustawione na 24C i nie ma prawa byc zimniej [emoji16][emoji16]O mój człowiek [emoji41] ja przy 24 już w skarpetkach a stary w gaciach samych [emoji6]
To @nieagatka zaczęła - ją trza laćWszystko przez @fredka84 ona zaczęłajuż myślę co tam będę piec jutro
( mąż mi sprezentowal nowy piekarnik, bo w starym nie chciałam mu chleba piec, bo serio był już stary 10lat miał
teraz już się nie wiwine niestety
)
A ja dalej nie ogarniam jak to mozliwe przy dwojce malych dzieci. Ja rzadko siedze, bo dom sie sam nie posprząta, prasowanie mam ciagle, ugotowac musze i nam i malej i takie tam. Drzemki ma dwie w ciagu dnia - jedna to moj prysznic i szybka kawa, druga to jakas czynnosc domowa, ktora ciezko sie robi z nia. Wiec ja sie pytam, kiedy Ty cwiczysz?[emoji14][emoji14]Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
Jakos bardzo Was nie trzeba bylo zmuszac [emoji14][emoji14][emoji14]To @nieagatka zaczęła - ją trza lać [emoji41]