No weeeez, ja nie jestem taka obrotna jak Ty i się pół dnia z tym pierdzieliłamEj serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]
O takiej godzinie taka fota!?!?
Bulek zostalo 4, bo zmusilam siebie do niejedzenia.
reklama
Mega apetycznie wyglądająAle narobiłyście smaka tymi słodkościamiwięc i ja zaczelam piec
żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem
połowa z dżemem połowa z budyniem
@fredka84 to wszystko przez Ciebie
co chwile jakieś pyszności wrzucasz
![]()
Żeby nie było, że jestem taka torba nienażarta, to ja jem słodkości tylko raz dziennie
To nie zapał... To kuwa GŁÓDKurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...
Fredzia, rurki klasa. Jak z cukierni od Geslerowej
![]()
No właśnie nie mam foremek i trochę niekształtne wyszły. Zawijalam folię aluminiową na rączkę od ubijaka do ziemniaków, potem na to zawijalam paski ciasta francuskiego i ścigałam z tego ubijaka.O jaaaA masz te rurki do zawijania? Ja nie mam a tez chcialam zrobic
![]()
Czekam cierpliwieA sępiła juz od ciebie zdjecie?
To żadna filozofia, bo to kupne ciasto francuskie i krem budyniowy. Ja krem robię sama bo wszystko mi sztucznością wali, ale możesz kupić gotowy do karpatki. I kuniec@fredka84 Frytka mój mąż chce przepis na te rurki od Gesslerowej. Będzie mi robił żebym szybciej ozdrowiała![]()
nieagatka
Fanka BB :)
U mnie ogrzewanie jest ustawione na 24C i nie ma prawa byc zimniej [emoji16][emoji16]O mój człowiek [emoji41] ja przy 24 już w skarpetkach a stary w gaciach samych [emoji6]
Ale my oboje tak mamy wiec nie ma wojny o temp w domu.
To @nieagatka zaczęła - ją trza laćWszystko przez @fredka84 ona zaczęłajuż myślę co tam będę piec jutro
( mąż mi sprezentowal nowy piekarnik, bo w starym nie chciałam mu chleba piec, bo serio był już stary 10lat miał
teraz już się nie wiwine niestety
)
nieagatka
A ja dalej nie ogarniam jak to mozliwe przy dwojce malych dzieci. Ja rzadko siedze, bo dom sie sam nie posprząta, prasowanie mam ciagle, ugotowac musze i nam i malej i takie tam. Drzemki ma dwie w ciagu dnia - jedna to moj prysznic i szybka kawa, druga to jakas czynnosc domowa, ktora ciezko sie robi z nia. Wiec ja sie pytam, kiedy Ty cwiczysz?[emoji14][emoji14]Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
Ja druga kawe pije tak, bo wlazi wszezie i probuje wstawac.
Aha i dodam, ze nie spie, co wiecie. Wiec zastanawiam sie nad badaniami, bo w sumie dziwi mnie, ze jednak cos tam ta waga nie spada [emoji2358][emoji2358][emoji848][emoji848]
reklama
nieagatka
Jakos bardzo Was nie trzeba bylo zmuszac [emoji14][emoji14][emoji14]To @nieagatka zaczęła - ją trza lać [emoji41]
Podziel się: