reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jprdl.....brak słów. Bardzo dobrze zareagowałaś, wysoki estradiol wskazywał na większą liczbę jajek. Coś zjebali, jeszcze tylko dwie się zaplodnily. Rzeczywiście dobrze nie jest:(
Czesto jest tak wlasnie ze z takiej iloci wlasnie sa ciaze. Tak bylo u netias gdzie tez AMH bardzo wysokie i duzo komorek, tak bylo u mnie u laurka, u kasiekt. Jeszcze nic nie jest przesadzone. Niech te dwie dotrwaja to napewno dadza duza szanse na ciaze.

reklama
Ja już w nic nie wierzę 😥. Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz 😥. Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Muszę się z tym jakos pogodzić. Jeszcze 1,5 godz w pracy.
To jest najtrudniejszy czas w calej stymulacji - ja po tym musialam przeciez przejsc terapie u psychiatry i wiem jak to ciezko. Ale musisz sie trzymac - zobaczysz ze finalnie bedzie wszystko dobrze.

Ja już w nic nie wierzę 😥. Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz 😥. Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Kochana poczekaj do piątku. Jak przetrwają oba to będzie sens się szczepić a jak nie to koniecznie nowa stymulacja. Nie możesz się poddawać bo będziesz tego żałować, musi nam się kiedyś udać ❤ Teraz wypłacz się ale potem wstań, popraw koronę i walcz!!!

U mnie też lipa w CH.uj Pobrali 6, 4 dojrzałe, 2 prawidłowe zapłodnione. Zpierdolili mi punkcję 😥. Muszę ochłonąć. Kur.wa, nasienie zajebiste, tyle miało być komórek a tu tylko 2 i pewnie do niedzieli ich nie będzie.

Mam nadzieje, że wśród tych dwóch jest jeden dzielny waleczny żołnierzyk ;) ;)

Wciąż trzymam kciuki!

Kochana poczekaj do piątku. Jak przetrwają oba to będzie sens się szczepić a jak nie to koniecznie nowa stymulacja. Nie możesz się poddawać bo będziesz tego żałować, musi nam się kiedyś udać ❤ Teraz wypłacz się ale potem wstań, popraw koronę i walcz!!!
A jak zostanie 1 to tez ma zaczynac od nowa? Nieeeeee bo przed chwila nie miala nic a 1 to bardzo duza szansa na ciaze. Jest bardzo duzo kobiet ktore marza o tym zeby miec chociaz 1 a niestety zostaja z niczym i korzystaja z ak albo az. @nieagatka ty chyba tez mialas 1 zarodek w 1 stymulacji i dal ciaze prawda?

Ja już w nic nie wierzę [emoji26]. Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz [emoji26]. Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Czekaj. Zjebali, jest slabo. Ale sa 2 komorki, nasienie jest dobre. Moga jeszcze z tego byc 2 blastki. I nie pisze tak, zebys slepo wierzyla, ale u mnie w pierwszej stymulacji w drugiej dobie byly 3 komorki z 9 pobranych. W 3ciej dobie byla jedna, transferowalam i mam Lilke.
Ja nalegałabym na zamrozenie w 3ciej dobie. Wiesz, ze nasienie jest ok wiec dalabym szanse w Tobie, zamiast na szkle. Takie moje zdanie.

A jak zostanie 1 to tez ma zaczynac od nowa? Nieeeeee bo przed chwila nie miala nic a 1 to bardzo duza szansa na ciaze. Jest bardzo duzo kobiet ktore marza o tym zeby miec chociaz 1 a niestety zostaja z niczym i korzystaja z ak albo az. @nieagatka ty chyba tez mialas 1 zarodek w 1 stymulacji i dal ciaze prawda?
Tak, wlasnie o tym napisalam. Ja z tej jednej jedynej komorki mam moj cud [emoji171]

reklama
Masz rację, przepraszam. Chyba nie za bardzo wiem z czym wiążą się te szczepienia, dlatego tak napisałam. Z 1 też trzeba walczyć

Do góry