JestemMama!
Fanka BB :)
@dori78  i  @mala_Mi 80  to wasz dzień  zabierajcie swoje dzieciaczki do domu i niech się pięknie zadomowia u mamusi
 zabierajcie swoje dzieciaczki do domu i niech się pięknie zadomowia u mamusi  trzymam kciuki
 trzymam kciuki 

teraz przed wami najtrudniejszy okres, życzę wam wiele cierpliwości, wiary, nadzieji i miłości
 teraz przed wami najtrudniejszy okres, życzę wam wiele cierpliwości, wiary, nadzieji i miłości  Wierzę ze wam się uda
Wierzę ze wam się uda 

@Emilia17 cudownych widoków i wspaniałych wieści

@Tysiajm08 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, powodzenia i niech jajeczka pięknie rosną
 @Tysiajm08 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, powodzenia i niech jajeczka pięknie rosną 

To wasz dzień kochane, musi być dobry i samych dobrych wiadomości oczekuje

zabierajcie swoje dzieciaczki do domu i niech się pięknie zadomowia u mamusi
 zabierajcie swoje dzieciaczki do domu i niech się pięknie zadomowia u mamusi  trzymam kciuki
 trzymam kciuki 

teraz przed wami najtrudniejszy okres, życzę wam wiele cierpliwości, wiary, nadzieji i miłości
 teraz przed wami najtrudniejszy okres, życzę wam wiele cierpliwości, wiary, nadzieji i miłości  Wierzę ze wam się uda
Wierzę ze wam się uda 

To wasz dzień kochane, musi być dobry i samych dobrych wiadomości oczekuje

ale ja akurat lubie prasowac wiec nie jest to dla mnie cos ujmujacego.Uwazam ze kobieta troche mysi byc kura domowa tzn.dbac o dom,meza,dzieci.Jestem osoba wyksztalcona,pracuje zawodowo ale tez lubie dbac o ognisko domowe.Nie jest to dla mnie ujma
ale ja akurat lubie prasowac wiec nie jest to dla mnie cos ujmujacego.Uwazam ze kobieta troche mysi byc kura domowa tzn.dbac o dom,meza,dzieci.Jestem osoba wyksztalcona,pracuje zawodowo ale tez lubie dbac o ognisko domowe.Nie jest to dla mnie ujma 

pozniejprzyjechal po mnie Łukasz i znowu jadlam i ogladalismy netflixa a pozniej zasnelam moze o 2 w nocy
 pozniejprzyjechal po mnie Łukasz i znowu jadlam i ogladalismy netflixa a pozniej zasnelam moze o 2 w nocy 

pisala ze ONA czuła by sie inkubatorem i pokreslala to kilkukrotnie.
 pisala ze ONA czuła by sie inkubatorem i pokreslala to kilkukrotnie. dziewczyna nikogo nie ocenia tylko pisze o sobie
 dziewczyna nikogo nie ocenia tylko pisze o sobie