reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Transfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale [emoji174]
Strasznie mi przykro... Nie tak miał się potoczyć ten dzień. Nic mądrego Ci nie napisze prócz tego, że ściskam Cię mocno [emoji3590]

Jak kiedys bylam u fryzjerki i ona mi wlosy robila to jej tak zaczelo w brzuchu jezdzic ze ja nie wiedzialam gdzie patrzec 😂 😂 😂 😂 😂 😂 no tak sie za nia wstydzilam 😂😂😂😂😂😂😂 jesuuuu nie wiem co mi dzisiaj wlasnie sie uplakalam ze smiechu 😂😂😂😂😂😂😂😂 w kazdym badz razie nie moglam sie doczekac az wlaczy suszarke 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 No JPRDL wyszlam tak od niej umeczona 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

U mojej w Polsce zawsze jak ide to jej burczy w brzuchu 😂😂😂😂

Cudownie [emoji3590]rośnie mała modelka[emoji6] to musiał być piekny widok! I
Hej [emoji846] Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były [emoji736]
Misia zdrowiutka i spokojna [emoji846][emoji108]
Waży 1800g [emoji123] i do 40tyg może ważyć ok 4kg[emoji2272][emoji3]
Ma piękne długie rzęsy [emoji2539]włoski na główce [emoji66]i dluugie nóżki[emoji3091]
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w nosku[emoji39]Położona jest główka do dołu [emoji106]
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia [emoji8][emoji3590]

Ja już po wizycie. Wszystko ok. Jest jeden zarodek😍😊😁
Dziękuję za wsparcie. Trzymajcie dalej✊
Następna wizyta 12 lutego tj za 2 tygodnie.
Lekarka powiedziała że jest ok 5+4 i jak na ten czas rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąża. Nie była zbyt miła przy tym🙄 Tak jakbym tego nie wiedziała!
W ogóle ona była za podaniem jednego zarodka a ja chcialam 2. Powiedziala dzis że mozna bylo podac w dwóch transferach jeden po drugim i efekt byłby taki sam. Ja jej na to że niekoniecznie bo ten drugi mógł nie przetrwać poza macicą (tak jak trzeci który nie przetrwal). Musiała przyznać mi rację i była niezadowolona😜
Coraz mniej mi się podoba ta kobieta. Nie wiem czy u niej zostane. Mam wizyty w cenie programu do 13tc więc narazie będę do niej chodzić. Później się zastanowię.
Miłego weekendu dla Was wszystkich🙂
Ps. Ja też prasuje mężowi koszule😜 Ale są to jedyne rzeczy które prasuję😉

Jezu ja dziś czasu zaglądać tu nie miałam a tu armagedon postów [emoji6][emoji85] do nas chyba 'covid' się doczepił, w sumie to do męża ale ja też na testy przez to poszłam. W przeciągu 48h mają być wyniki no a teraz kwarantanna [emoji52] on kompletnie stracił węch i smak[emoji85] ale dzięki temu ma weekend wolny a jutro KSW i śmiałam się, że mógł lepszy powód sobie wymyślec żeby zostać w domu i moc oglądać gale[emoji1787]

A kontynuując temat prasowania[emoji1787] to ja lubię bo mnie to relaksuje ale nie podchodzę do niego zanim nie uzbieram kupki na min godzine prasowania [emoji6] i Arek też prasuje tylko składać koszulek nie potrafi [emoji85][emoji6]. U nas ogólnie jest bardzo sprawiedliwy podział obowiązków.

Ja już po wizycie. Wszystko ok. Jest jeden zarodek[emoji7][emoji4][emoji16]
Dziękuję za wsparcie. Trzymajcie dalej[emoji110]
Lekarka powiedziała że jest ok 5+4 i jak na ten czas rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąża. Nie była zbyt miła przy tym[emoji849] Tak jakbym tego nie wiedziała!
W ogóle ona była za podaniem jednego zarodka a ja chcialam 2. Powiedziala dzis że mozna bylo podac w dwóch transferach jeden po drugim i efekt byłby taki sam. Ja jej na to że niekoniecznie bo ten drugi mógł nie przetrwać poza macicą (tak jak trzeci który nie przetrwal). Musiała przyznać mi rację i była niezadowolona[emoji12]
Coraz mniej mi się podoba ta kobieta. Nie wiem czy u niej zostane. Mam wizyty w cenie programu do 13tc więc narazie będę do niej chodzić. Później się zastanowię.
Miłego weekendu dla Was wszystkich[emoji846]
Ps. Ja też prasuje mężowi koszule[emoji12] Ale są to jedyne rzeczy które prasuję[emoji6]
[emoji123][emoji3590][emoji122] Rośnijcie zdrowo!

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok. Jest jeden zarodek😍😊😁
Dziękuję za wsparcie. Trzymajcie dalej✊
Lekarka powiedziała że jest ok 5+4 i jak na ten czas rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąża. Nie była zbyt miła przy tym🙄 Tak jakbym tego nie wiedziała!
W ogóle ona była za podaniem jednego zarodka a ja chcialam 2. Powiedziala dzis że mozna bylo podac w dwóch transferach jeden po drugim i efekt byłby taki sam. Ja jej na to że niekoniecznie bo ten drugi mógł nie przetrwać poza macicą (tak jak trzeci który nie przetrwal). Musiała przyznać mi rację i była niezadowolona😜
Miłego weekendu dla Was wszystkich🙂
Ps. Ja też prasuje mężowi koszule😜 Ale są to jedyne rzeczy które prasuję😉
A Ty miałaś dwa zarodki podane? Bo u mnie podali dwa, beta ogromna a pęcherzyk jeden. A na następnym usg dwa pecherzyki i dwa zarodki. Drugi musiał zaimplantować się ciut później :p

Do góry