Aduś16
Fanka BB :)
No idac tokiem myslenia @nieagatka to pewnie z 50 na + a połowa zostanieheheheheehe nigdy sie nie przyznalas ze tyle przytlasCiekawe jak tym razem Ci pojdzie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No idac tokiem myslenia @nieagatka to pewnie z 50 na + a połowa zostanieheheheheehe nigdy sie nie przyznalas ze tyle przytlasCiekawe jak tym razem Ci pojdzie
![]()
no ja sie bede bardzo zle czuc jak nie zrzuce a zeby sie zmotywowac to juz teraz nakupialm sukienki w starym rozmiarze - @fredka84 pokazywalamNo idac tokiem myslenia @nieagatka to pewnie z 50 na + a połowa zostaniestarość zrobi swoje
Nie no na serio to choćbym miala maraton przebiec to zrzucę wszystko co mi natura dowali nastepne 7m... Jejku zeby znow nie zapeszać
![]()
Ja niestety nie wiem.Dziewczyny bardzo was proszę o pomoc. Czy z takimi wynikami badania z pochwy powinna zostac wykonana punkcja jajników i transfer?
Oj kilka mamale masz tatooo![]()
Ja musiałam pić te zieloneDla mnie koktajl to jogurt naturalny i banan albo jogurt naturalny, truskawki plus cukier.
Hej, jak się czujesz?Ja niestety nie wiem.
@Per Em kochana jak sytuacja ?Nadal krwawisz
Oj kilka mamale ten na zdjęciu ma szczególne znaczenie
@Per Em jak tam? Wczoraj pierwszy raz od dawna padłam jak kawka i dopiero doczytałam twoje postymam nadzieję że już nie krwawisz i okaże się że to nic groźnego. Trzymam mocno kciuki i dawaj znać po wizycie w klinice
wierze w to ze będzie wszystko dobrze
![]()
Dziękuję, jesteście kochaneHej, jak się czujesz?
Dr Pałaszewski a czemu się pytasz..?! Invicta@kate_p7 przypomnij proszę u kogo miałaś stymulację?