G
gość2502
Gość
Spoko coś o tym wiem, albo że to ingerencja w organizm ludzki żeby nim sterowaćWezzzz. Ja już z tego po prostu leję, bo ile można tłumaczyć
. W mniejszych miejscowościach to jest dopiero używanie o czipowaniu
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko coś o tym wiem, albo że to ingerencja w organizm ludzki żeby nim sterowaćWezzzz. Ja już z tego po prostu leję, bo ile można tłumaczyć
. W mniejszych miejscowościach to jest dopiero używanie o czipowaniu
![]()
Jaaaaaaaapilas dzisiaj?
Ja bym zjadła taka kiełbaskęPojechaliśmy nad jezioro pochodzić sobie po lodzie i ogólnie odpocząć a tam impreza na całego, ogniska, zarełko i czerwone dupy od zimnej wody![]()
Myślałam że będzie lajtowo ale nie byłoJest gorzej bo juz masz przeciwciala i za drugą szczepionką Twój organizm jeszcze bardziej walczy z tym wirusem... bo szczepionka to podanie w sumie wirusa![]()
bylam oddac krew i siki a potem przyjechala po mnie mama i wpychala we mnie schabowego a ja wolalam drozdzowke z serem i paczkaNo powiedz co tam ciekawego robiłaś. I co jadłaś? Ja prawdziwe męskie żarcie, pulpety w sosie koperkowym
. Ale za to z ciemnym makaronem
![]()
U nas jeszcze mówią że ludzie byli za bogaci i chcą teraz zubożyć społeczeństwoSpoko coś o tym wiem, albo że to ingerencja w organizm ludzki żeby nim sterowaćlub to bedzie powodować bezpłodność bo za duzo dzieci sie urodzilo. Jeplabym w łeb takie osoby co te brednie gadają
![]()
Nawet jak nie było covid to męża do transferu nie wpuszczali. Ja tam byłam z tego zadowolona, po co ma oglądać jak długą rurkę tam wkładająSłuchajcie czy teraz mąż może być przy transferze czy z racji covidu jest to zabronione ?
a ja sie teraz boje wejsc do wannyPojechaliśmy nad jezioro pochodzić sobie po lodzie i ogólnie odpocząć a tam impreza na całego, ogniska, zarełko i czerwone dupy od zimnej wody![]()
ja bym sie teraz wszystkiego nachlalaJaaaaaaaa. Przecież ja się brzydzę alkoholu
Edit
W lato się mniej brzydzę![]()