Cieszą mnie takie słowaMedalu w pracy nie dostaniesz! Nie przejmuj się tymnajważniejsze, że maluszek na miejscu! Też krwawilam, a już zaraz kończymy ciążę
zwiększyli Ci chociaż progesteron?

Tak, mam jeden prolutex więcej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszą mnie takie słowaMedalu w pracy nie dostaniesz! Nie przejmuj się tymnajważniejsze, że maluszek na miejscu! Też krwawilam, a już zaraz kończymy ciążę
zwiększyli Ci chociaż progesteron?
Matko święta kobietko skąd bierzesz te teksty? Hahaha az mi sie przypomniało jak mój mąż kiedys na ognisku po pijaku buty zmoczył i stwierdził że je wysuszy, tylko ze położył na blisko ogniska i na drugi dzieńrano zaklada a tam czubki butów nieco zdezelowane xD
Serdecznie dziękuję za przepis kochana! Już wiem co będę robić w weekend ;Dprzepis jest prosty
- marychuainia
- pieczony banan - 3 plasterki
- wyciąg z morskich alg
- dym wędzarniczy.
Wcierać w nozdrza przez 3 min i fredkoza gwarantowana
A tak w ogóle to ciepluśko witam n a forum![]()
wedlug mojego lekarza okres po 18 -tej jest liczony dopiero na nstepny dzienDziewczyny, potrzebuję Waszej porady!
Jestem przed transferem, od 2 dnia cyklu mam zacząć brać estrofem.
Okres zaczął mi sie dzisiaj ok 18tej.
Czy dzisiaj liczyc jako pierwszy dzien cyklu i jutro od rana zacząć brac estrofem? Czy dopiero dzien jutrzejszy liczyc jako pierwszy?
A moze zaczac brac estrofem jutro np. po południu?
Nie wiem co robic...
Pls poratujcie :-)
Jutro pierwszy dzien bym liczyla,estro od piatku.Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady!
Czy dzisiaj liczyc jako pierwszy dzien cyklu i jutro od rana zacząć brac estrofem? Czy dopiero dzien jutrzejszy liczyc jako pierwszy?
Nie wiem co robic...
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą, jutro bym liczyła jako 1dc i estrofem od piątkuDziewczyny, potrzebuję Waszej porady!
Nie wiem co robic...