pauli890
Fanka BB :)
Jak to się mówi w tym szaleństwie jest metoda![]()
![]()
![]()
![]()
ty jestes najlepsza
![]()

@annemarie @anett96 fajnie się mają te Wasze pociechy!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to się mówi w tym szaleństwie jest metoda![]()
![]()
![]()
![]()
ty jestes najlepsza
![]()
Chetnie bym sie ze wszystkimiforumkami spotkalaNo na mimo to mamy moze. 10 km. Mialam tam swoją klinike. A nawet dwie
Co tam w Gameta slychac? Czyli msz rtymulke 5000 refundowana?
[emoji898][emoji898][emoji898] Pięknie! [emoji123]Uff... dali nam kwalifikacje. No to teraz czekanie na decyzję o wniosek [emoji123][emoji123]
[emoji898][emoji898][emoji898] Pięknie! [emoji123]
To daje znaka. Wszystko ok. Mała waży 2200 a mały 2400. Na fotkach widać że mala caly ojciec[emoji16] szyjka z 3.5 skrócona si3 do 2.5 ale ponoć na tym etapie jest ok. Przespalam dzien po powrocie taki wysiłek teraz to wyjście do lekarza[emoji4]
Tak, ale kiedyś jak próbowałam to nie mogłam. Wtedy to były moje początki na forum i myślałam że coś z moim kontem było nie takSerio?
Kuzwa ale przeciez dostaje wiadomosci prywatne, od Ciebie Fredziaku tez mam [emoji14][emoji14] i od Murawy i jeszcze inne... [emoji848][emoji848]
Kurna co mam zmienić, żeby dzialalo?
Nie banuj nasSerio?
Kuzwa ale przeciez dostaje wiadomosci prywatne, od Ciebie Fredziaku tez mam [emoji14][emoji14] i od Murawy i jeszcze inne... [emoji848][emoji848]
Kurna co mam zmienić, żeby dzialalo?