NooooTroszkę słońca dla Was moje kochane![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NooooTroszkę słońca dla Was moje kochane![]()
Niestety 3 przestały się rozwijać w 5-ym dniu hodowli :-(Ja miałam zamrożone 3 x 3BC wszystkie się ładnie rozmroziły. Dziewczyny mają dzieci z takich zarodkow:-) najważniejsze, ze są zdrowe:-) morfologia już mniej istotna ;-) a co z resztą zarodków?
Zawsze możesz przewietrzyć włosy, dziś lodowato na dworzeNo właśnie o włosach nie pomyślałam
Weź teraz pomóż dzieciakowi. Wg mnie one mają za dużo nauki.
No wiesz skandal. U nas zimno, siedzę w pracy i medytuje wyjść już do domu czy jeszcze chwilę pogrzać się przy grzejniku, a tutaj takie foty wrzucasz.Troszkę słońca dla Was moje kochane![]()
Bardzo mi przykro, ale masz dwa i to zdrowe :-)Niestety 3 przestały się rozwijać w 5-ym dniu hodowli :-(
No ale masz 2 zdrowe zamrozone dzieciaczki.Kiedy transfer?Niestety 3 przestały się rozwijać w 5-ym dniu hodowli :-(
Moj Ozinek narazie tylko warczy na brzuch
Ja brałam biosteron, ale mniejsze dawki. Bo ja mam AMH ok ale ponoć na inne rzeczy to wpływa. Do tego przepisany miałam koenzym ja zwiększyłam sobie dawkę sama do 2x100mg. No, ale przy 2x60mg dobrze się czułam. Koenzym to silny antyoksydant, działa na RNA w komórkach jajowych. Do tego brałam l - karnityne ( eksperymentalnie nie polecam - są prowadzone badania i zrobiłam z siebie krolika doświadczalnegoHej dziewczyny jestem dość nowa w tym temacie amh 0,46 rozpoczęte leczenie w klinice w Krakowiepowiedzcie mi kochane mam brać DHEA w dawcę 75, możecie polecić jakiś produkt ? Nie mogę znaleźć nic sensownego
Pozdrawiam Was cieplutko w te mroźne dni