• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, może wiecie czy przy mutacji MTHFR 1298C heterozygotycznej oprócz metylowanego kwasu foliowego bierze się coś jeszcze? I czy w ciąży zalecana jest heparyna czy tylko acard?
Zielona jestem w temacie 😉

Na tę mutację MTHFR 1298C jest kwas foliowy metylowany i kompleks witaminy z grupy B jak homocestina wysoka.
A na PAI-1 hetero/homo bierze się Acard i heparynę. Jak homo to przez cała ciąże i połóg, jak hetero to krócej.

poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tak mam w notatkach

Na tę mutację MTHFR 1298C jest kwas foliowy metylowany i kompleks witaminy z grupy B jak homocestina wysoka.
A na PAI-1 hetero/homo bierze się Acard i heparynę. Jak homo to przez cała ciąże i połóg, jak hetero to krócej.

poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tak mam w notatkach
Dziękuję bardzo. Tego PAI -1 w ogóle mi nie zbadali więc nie wiem

reklama
Dokładnie, przecież wiem ile mam lat a przez to jego prdlenie tylko mnie dołuje. Mam nadzieję, że jest mistrzem i mnie dobrze wystymuluje to mu wtedy wszystko wybaczę 😉
U mnie powiedział że mam już z górki czy jakoś tak, jeszcze jak dodał "yyuyy mięśniak w macicy, kto to puścił" to poryczalam się w gabinecie 😂😂😂 wybaczyłam dziadowi , transfer powiódł się od razu. Akurat mój lekarz był na urlopie i zajmował się mną szef.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry