reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja z znowu z zapytaniem xd ogólnie będę jeszcze lekarza dopytuwla

ja 76 przy 176cm :D ale za to czuje się mega kobieco, bez przesady nie jesteśmy grube :p
chociaż powiem Wam, że 10 lat temu jak zaczełam spotykać sie z moim teraźniejszym mężem - miałam 15 lat i ważyłam 64 kg uparcie ciągle się odchudzając więc sporo od tego czasu przywaliłam w wagę ;D

Dziewczyny, jutro moja pierwsza wizyta u immonologa. Czy jest cos o co powinnam zapytać, dowiedziec sie? Z gory dzieki za pomoc! Stresuje sie troche co powie 😬

Część, Czytam was od jakiegoś czasu. Właśnie przygotowujemy się z mężem do pierwszej procedury. Staramy się 1,5 roku, problem mamy z niskim AMH 0,87, dziś zaczęłam brać estrofem. 26 marca wizyta w klinice i punkcja planowana na 8-9 kwietnia [emoji846][emoji846]
Witamy serdecznie ☺ Powiedz nam coś o sobie, ile masz lat, gdzie się leczysz?
@fredka84 pewnie też zdjęcie by chętnie zobaczyła 😂😂😂
I oczywiście życzymy powodzenia 😊✊

Ja z znowu z zapytaniem xd ogólnie będę jeszcze lekarza dopytuwla

ja 76 przy 176cm :D ale za to czuje się mega kobieco, bez przesady nie jesteśmy grube :p
Ja myśle, ze wszystko zależy od sylwetki :-) jak idzie tylko w tyłek to kiepsko, lepiej w cycki. No, ale mało która kobieta tyje równomiernie. Ja tam wagą się nie przejmuje, ale mam teraz trądzik jak 15latka :oops: No jak nie jedno to drugie.. buehehe

Ja myśle, ze wszystko zależy od sylwetki :-) jak idzie tylko w tyłek to kiepsko, lepiej w cycki. No, ale mało która kobieta tyje równomiernie. Ja tam wagą się nie przejmuje, ale mam teraz trądzik jak 15latka :oops: No jak nie jedno to drugie.. buehehe

Haha :D ale już lepiej trądzik niż tak jak ja mam mega tłustą facjatę, świecę się ciaglę jak psu jajca i dodatkowo pełno zaskórników... bleh

Haha :D ale już lepiej trądzik niż tak jak ja mam mega tłustą facjatę, świecę się ciaglę jak psu jajca i dodatkowo pełno zaskórników... bleh
A ile masz lat?bo ja tez wiecznie mialam gebe swiecaca ale od kilku lat mam mega sucha i uzywam mega nawilzajacego kremu.Wiec to sie moze zmienic

reklama
Witamy serdecznie [emoji5] Powiedz nam coś o sobie, ile masz lat, gdzie się leczysz?
@fredka84 pewnie też zdjęcie by chętnie zobaczyła [emoji23][emoji23][emoji23]
I oczywiście życzymy powodzenia [emoji4][emoji110]
29 lat skończę w tym roku, a leczę się w Gamecie w Warszawie
Mam takie pytanie czy po transferze można latać samolotem?? [emoji3]

Do góry