Weedna ta @, że akurat teraz się spóźnia. Trzymam kciuki, żeby przyszła jak najszybciejZdarzyło mi się raz czy dwa...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Weedna ta @, że akurat teraz się spóźnia. Trzymam kciuki, żeby przyszła jak najszybciejZdarzyło mi się raz czy dwa...
Dziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
oj może kiedyś będzieDobrze wiesz, że nie będzie żadnej 5 procedury...![]()

Chyba w Hiszpanii jest limit do 50lat refundacja ivf. A może polecisz na wakacje do Gruzji przejdziesz koło kliniki i stwierdzisz to jest ten moment;-)Dobrze że pokladasz w Bogu nadzieję. Nikt inny tak nie wesprze i nie doda sił jak OnDziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
Tak, my korzystaliśmy. Do zagnieżdżenia doszło ale ciąża się źle rozwijała.Korxystalyscie przy transferach z embryoglue?
Przejdziecie [emoji123][emoji123][emoji123] bądź dzielna kochana [emoji3590] Natalka Ci to wynagrodzi [emoji8] czekamy na nią!Dziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
Ja korzystałam przy drugim transferze. Właśnie kończę 13tcKorxystalyscie przy transferach z embryoglue?
Będzie dobrze. Trzymam za was kciuki, dziewczyny dacie radę.Dziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?