reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Brałam różnie, czasami 100, czasami 200 + inne cuda.
Im więcej o tym wszystkim myślę tym bardziej nierealne mi się wydaje zajście w ciążę na swoich komórkach w tym wieku. Naprawdę to jak wygrana w totka.
Bardzo żałuję, że nie byłam w stanie namówić męża na in vitro conajmniej 5 lat wcześniej
daj im szanse, mysle ze 1-2 powinny byc dobre u Ciebie, bralas tez suple powinno cos z tego byc. trzymam kciuki

No właśnie kiedy? Jutro? Mam nadzieje, ze dwójeczka się pięknie przyjęła u mamusi 😍 @Caro♤♤♤♤
@Natsnats ,@AninuT
Minimum 10 dni.
Miałam ovitrell przed punkcją i w dzień transferu także beta szybciej wyjdzie pozytywna po zastrzyku.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna 🤪 chodzę i cycki macam ;)

Dziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy 😜 także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z 🍷 na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
Ja świeżego transferu nie będę mieć bo estradiol mam już ponad 5000 a progesteron 2,4. Ale na pewno zacznę już się przygotowywać winkiem 😜😜

@Natsnats ,@AninuT
Minimum 10 dni.
Miałam ovitrell przed punkcją i w dzień transferu także beta szybciej wyjdzie pozytywna po zastrzyku.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna [emoji2957] chodzę i cycki macam ;)
Przynajmniej się trochę odstresujesz macają te cycki tak często [emoji6][emoji6][emoji6] czekamy z na tą Twoja piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]

Mój dawny ginekolog, starszy, przemiły Pan jeszcze zanim zaczęliśmy invitro, przy każdym monitoringu owulacji kazał wracać do domu, napic się lamke albo 2 czerwonego winka, najlepiej wytawnwgo i poprzytulać się do 'kawalera' (tak mówił na mojego meza[emoji41]).
Pij na zdrowko [emoji8][emoji485]
Ja świeżego transferu nie będę mieć bo estradiol mam już ponad 5000 a progesteron 2,4. Ale na pewno zacznę już się przygotowywać winkiem [emoji12][emoji12]

@Natsnats ,@AninuT
Minimum 10 dni.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna 🤪 chodzę i cycki macam ;)
To już Ci tak zostanie z tym szukaniem objawów, aż zaczniesz czuć ruchy Dzieciaczków, czego Ci życzę z całego serduszka, czekamy z Tobą

reklama
Do góry