reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko [emoji485] żarcie [emoji1637][emoji3042] i film [emoji573]. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... [emoji28]na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... [emoji1787][emoji1787] Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...
Nie wszyscy lubią wytrawne wina. Z przyjaciółka w PL ostatnio piłyśmy Antano Rioja (ok30zl) bardzo dobre a moje ulubione to Casillero Del Diablo Cabernet Sauvignon-uwielbiam (coś koło 50zl) [emoji3590]

reklama
Nie wszyscy lubią wytrawne wina. Z przyjaciółka w PL ostatnio piłyśmy Antano Rioja (ok30zl) bardzo dobre a moje ulubione to Casillero Del Diablo Cabernet Sauvignon-uwielbiam (coś koło 50zl) [emoji3590]
Dzięki za polecanko 🤗 właśnie jak już pije wino to domowej roboty wytrawne i tylko z mamą 😏kupować nie kupuje chyba, ze dostanę ale to inna bajka. Będę musiała przetestować te o których napisałaś

Ja tez po stymulacjach zauważyłam bóle jajników- nigdy wcześniej tego nie miałam. Pytałam nawet mojego gina o to, mówił, ze to wcale nie musi tylko być w czasie owulacji ale chodzi o wyrzut hormonów i dlatego mamy takie odczucia. Tez sobie wkrecalam choroby :(
Wazne, ze ginekolog twierdzi, ze to nie choroba. Bo ja tego sie najbardziej balam.. moze za jakis czas to sie unormuje :(

No ja tez tak mam, w sumie w miesiącu tylko kilka dni po okresie, cera ładna, włosy sie mniej tluszczą, jakaś taka fit się czuje a później to już wszystko, bóle, zatrzymana woda, wkurwienie itd 😂🙄
Hahaha. No wlasnie przez te bole to niewiele dni zostaje takich spokojnych 😜. Jak nie okres, to owulacja. I od nowa ;) najgorzej, ze przez te bole jajnikow wszystkiego sie odechciewa bo boli 🙊🙈

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko 🍷 żarcie 🥗🥟 i film 🚀. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... 😅na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... 🤣🤣 Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...
Już nie lubię wina więc nie pomogę. Dziwne, że kiedyś lubiłam wszystko, co miało jakikolwiek %
Ahh, człowiek się starzeje

reklama
Do góry