reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czy we wszystkich klinikach przed procedurą iv życzą sobie aktualnego USG piersi? Bo w naszej tak. Wczoraj byłam na tym USG, ogólnie mam "tluszczaka" W lewej piersi już od 2015 roku, na okres cycek boli mocniej i jest tam jakby taka twardsza ale nie twarda część. Poprzednie USG to opisywaly A wczoraj magicznie zginął i chociaż jestem przed okresem i boli mnie mocniej ta lewa pierś to lekarz nic nie widział 😅 zdziwiony był, że do in vitro muszę mieć takie USG. Ale był mega młody wyglądał jakby miał z 20 lat więc może jeszcze mało w życiu widział 😏

W mojej tak.

Dziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy 😜 także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z 🍷 na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
Rany a ja czytam czerwone winko jest dobre przed transferem na ukraińską macice :o :o 🤭 🤭 🤭

reklama
Hej ja tak mam ale po zeszłorocznej pozamacicznej (naturalna - nie in vitro) nigdy takich buli na owulacje nie miałam a teraz aż mi na kręgosłup promieniuje 😳
Niezle...
Ja to kiedys myslalam, ze bole to tylko na okres a reszta miesiaca taka spokojna, bezbolesna. A jak widac sporo nas jest co ma takie bole. I w sumie myslalam, ze to przez leczenie w in vitro. A skoro Ty tez masz po naturalnej pozamacicznej to moze w ogole organizm tak reaguje na hormony...

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko 🍷 żarcie 🥗🥟 i film 🚀. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... 😅na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... 🤣🤣 Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...
@Natsnats to nasza specjalistka jeśli chodzi o winko 😜. To mały chlejus jest 🤣. A @Camilleka idzie z nią łeb w łeb 🤣

Dziewczyny leczono Wam infekcje moczu w ciąży antybiotykiem? Od wczoraj często sikam i piecze jak siusiam, potem tez.. dzwonie do położnej ona mnie od razu do GP telefonicznie wysłała i on od razu mi antybiotyk cephalexin od dziś na 7 dni wypisał po wywiadzie bo twierdzą że to trzeba szybko leczyć bo niebezpieczne w ciąży.. bez badania moczu. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku mam na pogotowie dzwonić i mocz w poniedziałku przywieźć. Tak wszystko inne tu olewają a przy moczu panikują i od razu leczenie... dziwni są...W Polsce tez od razu antybiotyk??
Lecz...

reklama
Do góry